Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.815
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.815
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Hollanda’dan Coinbase’e Para Cezası

Coinbase'e

Hollanda Merkez Bankası, gerekli yasal düzenlemelere uymadığını gerekçe göstererek Coinbase’e para cezası kesti.

Kripto borsası Coinbase, son zamanlarda kötü bir dönem geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda, ayı piyasası nedeniyle borsanın gelirinde azalma yaşandığı açıklandı. Gelirlerin düşmesi ile birlikte borsa, işçilerinin %20’sini işten çıkarmıştı. Bunula da kalmayan borsa, Japonya’daki faaliyetlerini durdurmuştu.

CoinBase için bir kötü haberde Hollanda’dan geldi.

Hollanda, Coinbase’e Para Cezası Kesti.

Reuters tarafından yapılan habere göre Hollanda Merkez Bankası, Coinbase’e 3,3 milyon avro (3,6 milyon dolar) para cezası verdi.

Habere göre verilen cezanın sebebi olarak, borsanın ülkedeki gerekli mali yasalara uymaması gösterildi. Açıklana göre borsa, ülkede faaliyet göstermek için gereken onay işlemini yapmadı.

Merkez Bankası kararı alırken, Coinbase’in büyüklüğünü ve Hollanda’da önemli sayıda müşterisi olduğu gerçeğini dikkate aldığını söyledi.

Hollanda Merkez Bankası daha önce KuCoin’i hedef almıştı. Merkez Bankası, borsanın ülkede olmadan yasadışı faaliyet yürüttüğünü söyledi.

2021 yılında ise benzer iddialarla Binance’i hedef alarak 3 milyon avrodan fazla para cezası kesmişti.

Geçtiğimiz günlerde Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Coinbase borsasının CFR notunu düşürmüştü. 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir