Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.945
% 2.23
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.945
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Kripto Karşıtı Senatörden SEC’e Çağrı

Kripto Karşıtı Senatör

Kripto karşıtı söylemleri ile bilinen senatör Elizabeth Warren, SEC’in kripto eylemlerini ikiye katlaması gerektiğini söyledi.

Son zamanlarda ülkelerin mali düzenleyici kurumlarının kripto para sektörüne karşı baskısı artıyor. Bazı uzmanlar düzenlemelerin şart olduğunu savunmakta. Fakat düzenlemelerin adil bir şekilde piyasaları etkilemeyecek şekilde yapılmasını istiyorlar. Kripto para karşıtları ise düzenleyici kurumların daha sert davranması gerektiğini savunmakta.

Kripto karşıtı söylemleri ile bilinen senatör Elizabeth Warren, SEC’in kripto eylemlerini ikiye katlaması gerektiğini söyledi.

Kripto Karşıtı Senatörden Çağrı

Amerikan Ekonomik Özgürlükler Projeleri ile yapılan bir röportajda konuşan senatör Elizabeth Warren, önemli söylemlerde bulundu.

Senatör röportajda, SEC’in kripto eylemlerini ikiye katlaması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Senatöre göre, kripto para endüstrisi gelecek düzenlemeler için korkuyor.

Warren, önceki SEC yönetiminin “önemsiz tokenler, kayıtsız menkul kıymetler ve çeşitli mali suçlardan kaçan kripto piyasalarına izin verdiğini söyledi.

Ancak Warren’a göre, yetkililer bu durumu düzeltiyor.

“Görünen o ki komisyon hala çalışmalarını sürdürüyor. Bu yüzden endüstri güçlü bir SEC’den korkuyor ve bu yüzden SEC denetiminden kaçmak için her yıl milyonlarca dolar lobi faaliyeti yürütüyor.”

Kripto karşıtı ayrıca, perakende yatırımcıları yanlış yönlendirdiğini ve aldattığını söyledi. Ayrıca, SEC’in “Amerikalı tüketicilere uygulanan dolandırıcılıkları dizginlemek” için “düzenleyici yetkilerinin tüm gücünü kullanması” gerektiğini düşünmekte.

Senatör ayrıca bankacılık ve çevre sektörlerindeki ABD düzenleyicilerini kripto para sektöründeki bazı büyük oyunculara karşı daha fazla hesap verebilirlik önlemi almaya çağırdı.

“Komisyon, yatırımcıları koruyan ve finansal piyasalarımızın bütünlüğünü sağlayan uzun süredir devam eden güvenlik yasaları için kripto paranın bir geçiş hakkı olmadığını yüksek sesle ve net bir şekilde ifade etti” diye ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir