Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.687
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.687
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Mango Markets, 47 Milyon Dolarlık Dava Açtı

Mango Markets

DeFi protokolü Mango Markets, yasadışı yollarla fiyat manipülasyonu yapan kişiye 47 milyon dolarlık dava açtı.

Mango Markets’in hukuksal süreçleri devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yaşanan hack saldırısı firmayı olumsuz etkiledi. Platform daha önce fiyat manipülasyonu yapan Avraham Eisenberg yüzünden 117 milyon dolarlık zarara uğradı. MNGO token’ının fiyatı üzerinden yapılan manipülasyona CFTC ve SEC’ten karşı hamle gelmişti.

Düzenleyici kuruluşların ardında Mango Markets Avraham Eisenberg’e 47 milyon dolar tazminat davası açtı.

Mango Markets, Avraham Eisenberg’e Dava Açtı

ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’nde 25 Ocak’ta yapılan başvuruda, Avraham Eisenberg için yeni bir dava açılmakta. Mango Markets, açtığı davada 47 milyon dolar tazminat ve faiz talep ediyor.

Yapılan başvuruda, Eisenberg ile Mango arasında yapılan anlaşmanın mahkeme tarafından iptal edilmesi istendi.

Söz konusu anlaşma, Eisenberg tarafından sunulan ve DAO’dan Mango Markets’in hazinesinin boşaltılmasıyla ilgili cezai suçlamalarda bulunmayacağına dair bir şartla birlikte 47 milyon doları tutmalarına izin vermesini isteyen bir yönetim teklifiyle ilgiliydi.

Mango Markets davasında Eisenberg’in “birden fazla kripto para platformuna saldırma ve kripto para piyasalarını manipüle etme geçmişi” olan “kötü şöhretli bir çevrimiçi kişilik” olduğu iddia edilmekte, ayrıca Eisenberg başka protokolleri de istismar etmeye çalışmış, 22 Kasım’da DeFi protokolü Aave’yi istismar etmek için bir dizi sofistike şort kullandı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir