Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.274
% 2.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.274
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Dao Maker Fiyat Analizi!

Dao Maker  fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Dao Maker Nedir ? Ön Satış Platformu!

DAO Maker, kripto para birimleri ve blockchain projeleriyle ilgilenen bir platform. Bu platform, merkezi olmayan otonom organizasyonları (DAO’lar) oluşturmayı ve desteklemeyi amaçlıyor. Yani topluluk tabanlı projelerin finansmanını ve yönetimini kolaylaştırıyor.

Bir özelliği olan Strong Holder Offering (SHO) platformu sayesinde, erken aşamada projelere yatırım yapma fırsatı elde edebiliyoruz. Yani projenin başarısına ortak olma şansımız oluyor. Ayrıca, SHO performansımızı artırmak için DAO Coin stake edebiliyoruz. Bu, tokenlarımızı belirli bir süre boyunca kilitleyerek bazı avantajlardan yararlanmamızı sağlıyor.

Eğer ilgileniyorsanız, DAO Maker üzerinden halka açık ön satışlara da katılabilirsiniz. Bu ön satışlar, projenin tokenlarını halka sunma sürecidir ve bize projeye erken erişim imkanı verir. Böylece, projenin topluluk desteğini artırırken, belirli bir fiyatla token satın alabiliriz.

Halka açık ön satışlar ve DAO Coin stake etme gibi konuları daha ayrıntılı anlatmak için sizlere Para Mühendisi‘nin  resmi youtube sitesinindeki videoları önerebiliriz. Orada daha fazla bilgi bulabilirsiniz ve gerekli adımları takip ederek projelere katılabilirsiniz.

Dao Maker 1 Günlük Grafik

Dao Maker kendi düzenlediği ön satış platformunda 87x kar getirmişti. Bu yükseliş döneminde 8.90$ seviyelerine kadar yükseldi. Daha sonrasında sert satış baskısı oluşarak 1.25$ seviyesine kadar düşüş sergiledi. Bu dönemde hack olaylarına maruz kalan Dao Maker yükselişini ancak 6.40$ seviyelerine kadar sürdürebildi. Sonrasında piyasanın da düşüş dönemine girmesiyle beraber uzun süreli bir düşüş dönemi geçirdi. Bu düşüş döneminde Dao Maker ön satış platformundan kendi ürettiği NFT koleksiyonlarını da yayınlayacağını açıklasa da yükseliş dönemi uzun soluklu olmadı.

Dao Maker grafiğine baktığımız zaman en güçlü desteğinin 0.75$ bölgesi olduğunu gözlemliyoruz. Bu destek noktası şu anda ikili dip formasyonu oluşturmuş gibi duruyor. Dao da bu yapı bozulmazsa eğer 2$ üstünü destek edinir. W formasyonu oluşturur ve 4.50$ seviyesini hedefler. Hedefine doğru giderken ilk önce psikolojik 1$ direncini sonrasında 1.37$ ve 1.70$ seviyelerindeki oluşacak satış baskısından galip gelmesi gerekiyor. Bu bölgeye geldikten sonra güzel haberlerle ATH yapacağını düşünüyoruz.

4 Saatlik Grafik

Dao Maker‘ e kısa vade grafikte bakacak olursak eğer 2$ seviyesinden düşen trendini geçtiğimiz günlerde kırmıştı. Bu düşen trendin yukarı yönlü kırılması ve 0.75$ ve 0.78$ bölgesinde ikili dip oluşturması düşüşünün tamamladığını gösteriyor. Kriptoda yeni sert satış baskısı oluşturacak haberler gelmediği taktirde bu bölgenin dip bölgesi olacağını düşünüyoruz.

Dao Maker‘da bir başka formasyonumuz yükselen kanal hareketidir. Kanalımızın alt bandında (0.84$) yatırımcıların genellikle alım yönünde pozisyon aldıklarını görüyoruz ve güzel bir destek bölgesi olarak çalışıyor. Kanal orta bandının (0.90$) çok sağlam bir direnç bölgesi olarak çalıştığını ve fiyatın bu bölgede akümülasyon dönemine girdiğini söyleyebiliriz. Kanalımızın üst bandına (0.97$) geldiğimizde ise buranın çok sert satış baskısı olduğunu düşünüyoruz. Fiyat her bu bölgeye geldiğinde sert satışlar yiyerek uzun fitil hareketi sergilemiştir. Dao Maker bu kanal kırılımı ile birlikte psikolojik 1$ seviyesini de aşacağını düşünüyoruz. Bu bölgeden sonra 1.37$ seviyelerine  hareketlenecektir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir