Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$59.915
% 5.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 59.915
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Binance’ten Yeni Bir Listeleme Daha!

Kripto para borsası Binance, yeni bir kripto para için listeleme yapacağını duyurdu. Binance Bittensor (TAO) listelemesini yapacağını duyurdu. Duyuruya göre Bittensor (TAO) 12 Nisan’da Türkiye saati ile ise 15’te listelenmiş olacak. Yeni pariteler ise TAO/BTC, TAO/USDT, TAO/TRY olarak açıklandı. Bununla birlikte Binance yaptığı duyuruda ek açıklamalarda da bulundu.

Binance açıklamalarında şu ifadelere yer vererek kullanıcılara uyarılarda bulundu:

“TAO, normalden daha yüksek risk taşıyan nispeten yeni bir tokendir ve bu nedenle muhtemelen yüksek fiyat oynaklığına maruz kalacaktır. Lütfen yeterli risk yönetimi uyguladığınızdan, TAO’nun temellerine ilişkin kendi araştırmanızı yaptığınızdan ve tokenı takas etmeyi seçmeden önce projeyi tam olarak anladığınızdan emin olun.

Seed Tag, listelenen diğer tokenlara kıyasla daha yüksek volatilite ve risk sergileyebilecek yenilikçi bir projeyi temsil etmektedir. Tohum Etiketi TAO’ya uygulanacaktır.

Seed Tag ile işaretlenmiş tokenlara alım satım erişimi kazanmak için kullanıcıların her 90 günde bir Binance Spot ve/veya Binance Margin platformlarında ilgili sınavları geçmesi ve Kullanım Koşullarını kabul etmesi gerekecektir. Sınavlar, kullanıcıların Tohum Etiketleri ile token alım satımı yapmadan önce risklerin farkında olmalarını sağlamak için düzenlenmiştir. Kullanıcılar, Tohum Etiketleri ilgili Binance Spot ve Binance Marjin alım satım sayfalarının yanı sıra Piyasalara Genel Bakış sayfasında bulabilir. Tohum Etiketli tüm tokenlar için bir risk uyarı başlığı da görüntülenecektir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir