Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.933
% 4.23
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.933
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

KSI nin ‘Şişir ve Sat’ Tartışması: XCAD Kurucusu Savunuyor!

ksi

XCAD Kurucusu, KSI’ye Yönelik ‘Şişir ve Sat’ Suçlamalarını Savuşturuyor: Kripto Dedektifleri Arasında Tartışma

XCAD Kurucusu, YouTuber KSI’ye yönelik Şişir ve Sat suçlamalarını savuşturuyor. Kripto dedektifi Coffeezilla, karşıt ticaret yapmanın şişir ve satı temsil ettiğini ve etik dışı olduğunu ileri sürdü. Xcad Network’ün kurucusu Oliver Bell, YouTuber KSI’nin dijital varlık tokenleriyle şişir ve sat dolandırıcılığı yaptığı iddialarını reddetti. Kripto dedektifi ZachXBT, bu suçlamayı ortaya attı.

14 Şubat’ta ZachXBT, KSI’nin X hesabının XCAD hakkında gönderiler paylaştığını gösteren ekran görüntüleri paylaştı. Bu ekran görüntülerine göre, KSI ardından takip eden günlerde tokenlerin 850.000 dolarlık kısmını satışa çıkardı. Kripto dedektifi, KSI’nin diğer tokenlardan bahsettikten sonra varlıkları satışa çıkardığı birkaç örnek daha paylaştı. Bunları başka bir kripto iz sürücüsü, Coffeezilla “şişir ve satın tanımı” olarak nitelendirdi.

KSI’nin Kripto Ticareti Tartışması: Bell ve Vibhor’un Destekleri Karşısında Coffeezilla’nın İtirazı

Bell, ertesi gün bir açıklama yaparak YouTuber’ın tokenlarını satma hakkını savundu. 15 Şubat’ta Bell, KSI’nin ürün etrafında tanıtımlar yapması ve önerilerde bulunmasıyla ilgili olarak onun “en büyük katkılarından biri” olduğunu belirttiği bir gönderi paylaştı. Yönetici, KSI’nin bazı tokenleri sattığını ancak YouTuber’ın sattığından “çok daha fazlasını” aldığını iddia etti. Ayrıca, KSI’nin XCAD’i şişirip satmadığı suçlamalarını doğrudan reddetti. Bell, KSI’nin aktif bir yatırımcı ve güvenilir bir destekçi olarak kaldığını belirtti. Ayrıca, KSI’nin “diğer cüzdanları” olduğunu ve onun “sağlam” destekçilerinden biri olduğunu vurguladı.

Bell ile birlikte, Vibhor adlı uzun süreli bir hayran da ortaya çıktı. Vibhor, YouTuber’ı savunmak için 36 sayfalık bir belge yayınladı. Vibhor, KSI’ya karşı bir önyargısı olabileceğini kabul etti. Ancak, YouTuber’ın kriptosuyla X’te yaptığı her şeyi paylaştığını vurguladı. Vibhor’a göre, KSI “anında fikrini değiştirmesiyle” tanınmaktadır. Hayran, KSI’yi CNBC sunucusu Jim Cramer ile karşılaştırdı, Cramer’in çağrılarının varlıklar için tersini tetikleyebileceğini söyledi. Vibhor yazdı: “Ne zaman bir kriptoyu tutacağını söylese, o kripto düşer. KSI bir kriptoyu satma zamanı geldiğini söylediğinde, o kripto yükseliyor.” KSI’nin eylemlerinin tam tersini yapmayı öneren bir meme bulunuyor. KSI, bu durumu birçok kez kabul etmiştir.

Ancak, kripto dedektifi Coffeezilla hâlâ bu argümanla ikna olmadı. Bir yanıt videosunda, bunun iyi veya kötü bir çağrıcı olmakla ilgili olmadığını söyledi Coffeezilla. Kripto dedektifi, bu durumun KSI’nin söylediğinin tersini ticaret yapmasını açıklamadığını savundu. Cramer’in bir şey söyleyip onun aksini ticaret yapması durumunda, “bu bir şişir ve sattır” dedi Coffeezilla. “Bunu yapmanın etik olmadığını” ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir