Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.080
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.080
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Binance, Uniswap (UNI), Optimism (OP) ve Birçok Kripto Paranın Spot İşlem Çiftlerini Delist Ediyor

BİNANCE

Kripto borsası Binance, Uniswap (UNI), Optimism (OP) ve BakeryToken (BAKE) gibi ana kripto paraların işlem gördüğü bazı kripto ticaret çiftlerini kaldırma ve ticaretini durdurma kararı aldı.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Cuma günü Binance Spot’tan bazı kripto ticaret çiftlerini kaldırdığını duyurdu. Binance, Uniswap (UNI), Optimism (OP) ve BakeryToken (BAKE) gibi bazı ana kripto paraları kaldırıyor. Kullanıcılar bu kripto paraları belirli ticaret çiftlerinde alıp satamayacaklar, bu da fiyatın ivmesini etkileyecek.

Kripto borsası genellikle zayıf likidite ve işlem hacmi veya bazı çiftler için talep eksikliği gibi birden çok faktör nedeniyle spot ve kaldıraçlı ticaret çiftlerini kaldırır.

Binance, Ana Spot Ticaret Çiftlerinin Kaldırılmasını Duyurdu

Kripto borsası Binance, 10 Nisan’da resmi bir duyuru yaparak platformdan 6 kripto spot ticaret çiftinin kaldırılacağını açıkladı. Borsa, bu hareketin, kullanıcıları korumak ve yüksek kaliteli bir ticaret ortamını sürdürmek amacıyla gerçekleştirdiği tüm listelenen spot ticaret çiftlerinin periyodik incelemelerinin bir parçası olduğunu belirtti.

Binance, spot ticaret çiftleri olan BAKE/BNB, ID/TUSD, MBOX/BNB, OP/TUSD, RDNT/TUSD ve UNI/BNB üzerindeki ticareti kaldıracak ve sonlandıracak.

Yukarıda belirtilen spot ticaret çiftleri, 12 Nisan’da UTC 03:00’te kullanıcılar için alım satım yapılamayacak. Ancak, kullanıcılar bu kripto paraları borsada diğer spot ticaret çiftlerinde hala alıp satabilecekler.

Ayrıca, Binance, bu spot ticaret çiftlerini bot hizmetlerinde desteklemeyi de sonlandıracak. Kullanıcıların potansiyel kayıpları önlemek için son tarihe kadar spot ticaret botlarını güncellemesi veya iptal etmesi önerilir.

Kaldırılan Kripto Paraların Fiyat Performansı

Uniswap (UNI) fiyatı son 24 saatte %1’den fazla düştü ve şu anda 11.10 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte %5 azaldı, bu da ilgi düşüşünü gösteriyor.

Bu arada, Optimism (OP) ve BakerySwap (BAKE) de son 24 saatte sırasıyla %6 ve %4 düştü. Binance’ın duyurusunun ardından her iki tokenın işlem hacmi de olumsuz etkilendi.

Space ID, MOBOX ve Radiant Capital fiyatları da son 24 saatte önemli ölçüde düştü ve düşüş son birkaç saatte devam etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir