Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$59.769
% 5.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 59.769
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

SAGA, Binance Listesiyle %15000 Yükseldi!

Dünyanın öncü kripto para borsası Binance, kripto dünyasında yeni bir heyecan dalgası yarattı ve 51. Launchpool projesi olarak Saga (SAGA) isimli projeyi dikkat çekici bir şekilde bünyesine ekledi. Saga, katman-1 blockchain üretimine olanak tanıyan bir proje olarak tanımlanacaktır. 9 Nisan TSİ 11.00’de, BTC, USDT, BNB, FDUSD ve TRY gibi çeşitli işlem çiftleriyle piyasaya sürülürcektir. “Tohum etiketi” ile yapılan bu hamle, piyasanın Saga’ya büyük ilgi göstermesini sağladı.

Saga Muazzam Artışı ve Kullanıcılara Sunulan Kazanç Fırsatları

Binance, SAGA’nın piyasaya sürülme fiyatını 0,043 dolar olarak belirledi. Tahta açılışı, altcoin için %12.370 yükselişle gerçekleşti ve 4,948 dolara kadar yükseldi. Ardından, yükselişine devam ederek yazım anında 5.8 dolar seviyesinde işlem gördü. SAGA kazanmak için BNB veya FDUSD stake edilmiştir.

SAGA’nın herhangi bir ön satış gerçekleşmemesi, altcoin’in piyasaya sürüldüğü net fiyatın belirsizliğini sürdürmesine yol açıyor. Bunun yanı sıra Saga, Binance, KuCoin, Gate.io ve Bitget gibi önemli borsalarda listelenmekte. Binance’in Launchpool çerçevesinde, 1 milyarlık toplam arzın 45 milyonluk kısmı, yatırımcılara ödül olarak dağıtılmakta ve bu durum onlar için cazip bir kazanım fırsatı oluşturmakta.

Bu gelişmeler, Binance’in kripto para piyasasındaki etkisini ve yenilikçi projeleri destekleme konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor. SAGA’nın yükselişi, yatırımcılar için yeni kapılar açarken, blockchain teknolojisinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir