Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.994
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.994
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

OKX Borsası, Solana Ekosistemindeki Bu Projeye Yatırım Yaptı

OKX

OKX Ventures, Solana ve Bitcoin üzerinde ilk ve tek izinsiz iletişim katmanını sunan Zeus Network’e yatırım yaptığını duyurdu.

Zeus Network, blok zinciri alanında devrim yaratmaya hazır. Dinamik ve güvenli birleştirilebilirlik sağlayarak, kesintisiz kullanıcı katılımını kolaylaştırarak ve merkeziyetsiz bir ekosistem içinde likidite etkileşimini geliştirerek bunu yapıyor.

Platformun önümüzdeki aylarda Mainnet lansmanı bekleniyor. Bu, blok zinciri teknolojisinin evriminde önemli bir kilometre taşı olacak. Zeus Network’ün tamamen seyreltilmiş değerlemesi (FDV) 1 milyar ABD dolarını aştı ve proje yatırımcılar arasında büyük ilgi gördü.

Zeus Network, Solana ekosisteminin üzerinde çalışıyor. Solana, 2.366 saniyelik etkileyici bir işlem (tps) oranıyla bugüne kadar 278,9 milyar işlem gerçekleştirerek kayda değer bir büyüme gösterdi. Özellikle, Solana’nın Merkeziyetsiz Borsa (DEX) hacmi son haftalarda Ethereum’un hacmini aşarak ağın yükselen önemini gösterdi.

Bitcoin ağı da gelişmeye devam ediyor. Geçen ay 25,7 milyondan fazla aktif adrese sahipti ve Bitcoin madencileri Mart ayında 1,7 milyar dolarlık kayda değer bir gelir elde etti.

OKX Ventures Kurucusu Dora Yue, yatırımla ilgili şunları söyledi:

“Zeus Network, akıllı programları ve mutabakat mekanizmalarını entegre etmeye yönelik öncü bir yaklaşım benimsiyor. Bu platform, zincirler arası iletişimin geleceğini şekillendirmede ve Solana, Bitcoin ve diğer dijital varlıklar arasında birlikte çalışabilirliği teşvik etmede önemli bir rol oynayabilir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir