Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.073
% 3.75
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.073
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance Kazan Nedir? Nasıl Kazanç Sağlar?

binance kazan

Binance Kazan, kripto varlıkları üzerinden kazanç sağlama avantajı sunan bir üründür. Platformda, kullanıcılar varlıklarını belirli sürelerde kilitli tutarak farklı APR ve APY oranları üzerinden getiri elde edebilir. Bu süre ve oranlar değişkenlik gösterebilir.

Binance Kazan platformu üzerinde Kolay Kazanç, Staking, Farming, İkili Yatırım, Sınırlı Aralık gibi ürünler de mevcuttur. Burada kullanıcılar kendi kripto varlıkları üzerinden getiri kazanmak için farklı yöntemlerden yaralanabilir.

Uyarı: Binance Kazan platformu %100 risksiz değildir. Kripto paralar yüksek volatiliteye sahip varlıklar olduklarından dolayı kilitli tuttuğunuz süreçte büyük kayıplar yaşayabilirsiniz. Platformu kullanmazdan önce riskinizi belirlemeye çalışın!

Binance Kazan Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Binance borsasının sitesine girmemiz gerekiyor. Ana sayfanın üst kısmında bulunan “Kazan” sekmesine tıklayarak tüm ürünlere ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgiyi bağlantıyı ziyaret edebilir veya aşağıdaki görseli kullanarak kullanabilirsiniz.

How can I use binance earn?

Eğer, Binance borsasını kullanmakla ilgili yeterli bilgi sahibi değilseniz, sizler için hazırlamış olduğumuz “Binance Tutorial” videosunu izleyebilirsiniz.

Dikkatinizi çekebilir: Yeni Bir Stablecoin Projesi Doğuyor

Binance Kazan Ürünleri

Borsanın kullanımı ile ilgili bilgi edindikten sonra, Kazan ürünlerininin incelemesine devam edelim. Bu ürünlerden biri, Korumalı Kazanç kategorisidir. Burada farklı kategoriler, süre ve getiri oranları üzerinden platform tarafından sunulan kripto varlıkları stake etmek mümkündür.

Korumalı Kazanç

Örneğin, “popüler coinler” kategorisinde yer alan Axie Infinity (AXS) cinsinden varlığa sahip kullanıcılar, esnek süreli veya 30, 60 ve 90 gün kilitli tutarak platform tarafından belirlenmiş şekilde getiri elde edebilir. Bunun yanı sıra BNB Chain, Polka, Cosmos ve diğer kategoriler üzerinden de varlıklar seçmek mümkündür.

Yüksek Getirili Kazanç

Bir diğer Binance Kazan ürünü “Yüksek Getirili Kazanç” kategorisidir. Bu kategori 4 farklı alt kategoriyi barındırmaktadır: Sınırlı Aralık, İkili Yatırım, Liquid Swap, DeFi Staking.

Sınırlı Aralık, sayesinde piyasanın volatilitesinin düştüğü ve fiyatın belirli aralıklarda ilerlediği durumlarda, kısa sürelerde devasa miktarlarda (%150-%350) kazanç sağlamak mümkündür.

İkili Yatırım, adından da görüldüğü üzere, iki kripto para cinsinden biriyle sürecin sonunda getiri sağlamayı mümkün kılmaktadır. Bu ürün, varlıkları düşükten alıp yüksekten satmak için bir fırsat sağlamaktadır.

Liquid Swap, kullanarak belirli kripto para paritelerinde likidite sağlayıcı olmak mümkündür. Likidite sağlayıcılar, bunun karşılığında daha yüksek ödüller kazanabilirler.

DeFi Staking, ürünü, diğer ürünlerden farklı olarak merkezi ve merkezi olmayan borsaları bağlayan bir araçtır. Bu ürün sayesinde kullanıcılar, DeFi ürünleri üzerinden esnek ve ya sabit vadeli olarak varlıklarını stake edebilirler.

Dikkatinizi çekebilir: Binance Staking Nedir? Nasıl Kullanılır?

Otomatik Yatırım

Bu ürün, borsalara ve ekranlara çok fazla vakit ayıramayan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Eğer kullanıcı piyasada her gün oluşan milyonlarca fırsatı yakalamaya vakit ayıramıyorsa, bu planlı yatırımı kullanabilir.

Ürün, kullanıcının otomatik yatırım planını oluşturma fırsatını sağlar. Bunun için öncelikle kullanıcı yatırım yapmak istediği kripto parayı seçmesi gerekmektedir. Oluşturulan yinelenen plan sayesinde kullanıcı günlük kazanç elde edecektir.

Binance Otomatik Yatırım Nedir?

Farming

Farming kategorisi, 3 alt kategoriyi içermektedir: Likidite Farming, Takas Farming, Launchpool. İlk alt kategori hakkında yukarıda bahsettik.

Takas Farming, kullanıcının takas işlemleri yaptığında bu işlemlerden kesilen komisyonları geri almasını sağlar. Takas zamanında kullanılan kripto varlıklar farklı olabilir. Geri ödenen komisyonlar ödediğiniz miktarın en fazla %50’sini kapsar. Ödeme ise sadece BNB ile yapılır.

Launchpool, piyasaya yeni dahil olan kripto paraların daha geniş kitlelere ulaşması açısından kullanılan bir çeşit “fırlatma rampası”dır. Burada kullanıcılar, kendi varlıklarını havuzlara kilitleyerek yeni gelecek olan kripto paralardan ödül almaya hak kazanır.

BNB Kasası

Bu ürünü kullanarak kullanıcılar, belirli uzlaşma tarihlerine kadar kilitledikleri BNB üzerinden getiri sağlar. APR oranları tahmini olarak verilir. Yazının yazıldığı anda güncel tahmini APR %0.56’dır.

BNB Kasası, Kolay Kazanç ve Launchpool’ dan gelen ödülleri birleştirir. Bu getiriler sayesinde kullanıcılar arasında rekabetçi ortam yaratır.

Binance Pool

Bu ürün, PoW algoritmasıyla çalışan ağlarda mevcut madencilerin daha fazla gelir elde etmesine olanak sağlar. Kullanıcılar, madencilik URL’si ve işçi kimliğini yapılandırarak makinalarını Binance Pool’a bağlamak zorundadır. Akıllı Havuz sayesinde madenciler getir sağlayabilir.

Bu ürünleri kullanırken borsa tarafından sizlerden belirli miktarlarda komisyon ücretleri alınmaktadır. Bu ücretleri minimuma indirmek için Coinmuhendisine özel indirimli kayıt linklerini kullanabilirsiniz.

 

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir