Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.653
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.653
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BNB Chain, Sahte Token Listesi Yayınladı

Kripto borsası Binance’nin blok zincir ağı olan BNB Chain, ağ üzerinde yer alan 191 yüksek riskli sahte token listesi yayınladı.

Kripto piyasaları geliştikçe sahtekarlık ve dolandırıcılık vakalarında artış yaşanmaya devam ediyor. Yatırımcıların fonlarını çalmayı hedefleyen çoğu dolandırıcı, blok zincir ağları üzerinde popüler olan veya kısa zaman içinde hype yapmış coin’lerin sahtelerini oluşturuyor. Kripto borsası Binance ise bu duruma karşılık BNB Chain üzerindeki bu tip sahte coin’leri bir liste halinde sunuyor.

BNB Chain Kırmızı Alarm Listesini Güncelledi

Binance’in blok zinciri olan BNB Chain, 191 yüksek riskli proje ve merkezi olmayan uygulamayı (DApp) içeren kırmızı alarm listesini güncelledi. Bu liste, her Cuma güncelleniyor ve akıllı sözleşmelerin değerlendirmesiyle riskli yatırımları içeren projeleri ve DApp’leri belirliyor.

Listeye eklenen 191 yeni proje, sahte token ihraç ettiği, yüksek ya da şeffaf olmayan vergi ücretleri aldığı veya web sitelerinin ve Twitter adreslerinin çalışmadığından şüpheleniliyor.

BNB Chain Kırmızı Alarm Listesi

Bu projelerin arasında CycGo, Piston token ve Shorter Finance gibi üç proje, Tornado kaynaklı varlıklar tarafından finanse edildiği için şüpheli görülmüştür. Listeyi detaylı incelemek için tıklayabilirsiniz.

BNB Chain, yatırım tavsiyesi olmadığını ve altta yatan DApp projelerinin risk düzeyini temsil etmediğini belirterek, kullanıcıların araştırma yapmadan önce yatırım kararları vermelerine yardımcı olmayı amaçladığını duyurmuştur.

BNB Chain ayrıca, 10 Nisan’da BNB Greenfield adlı bir şirket içi girişimle merkezi olmayan depolama çözümleri sunmaya başlamıştır. Bu girişim, kullanıcıların cüzdan oluşturmasına ve verileri yönetmesine olanak tanırken, geliştiriciler de veri varlıkları üzerinde kontrol sahibi olabiliyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir