Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.791
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.791
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance, Güney Kore Borsasını Satın Aldı

Binance Güney Kore

Dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, Güney Kore kripto ticaret platformu Gopax’ı satın aldı.

Bloomberg tarafından yapılan bir habere göre Binance, bir süredir sorun yaşayan Güney Koreli Gopax’ı satın aldı.  Borsa, Güney Koreli kripto ticaret platformunu satın almasıyla birlikte yeniden ülke pazarına girmiş oldu.

Binance, satın alım için 1 milyar dolarlık Kurtarma fonundan yararlanmakta. Borsa bu fonu, olumsuz piyasalardan etkilenen ve zorluk yaşayan kripto firmalarına destek olmak için oluşturmuştu.

Binance işletme müdürü Yibo Ling, Binance’in Gopax’ta “anlamlı” bir öz sermaye pozisyonu elde ettiğini söyledi.

Yapılan anlaşma ile Binance bir süredir zır durumda olan kripto ticaret platformunu toparlamak istiyor. Satın alım sonrası Gopax’ın getiri ürünü GoFi için müşteri para çekme ve faiz ödemeleri tekrar başlatılması hedeflenmekte.

Ling, “Bu anlaşmanın amacı müşterileri desteklemek ve varlıklarını çekmek isteyen müşterilerin bunu yapabilmelerini sağlamaktı,” dedi.

Gopax, Kasım ayında yaşanan FTX iflas süreci sonrası oldukça zor bir zaman geçirdi. Bu süreçte şirket belirli ürünleri için para çekme işlemlerini askıya aldı.

GOPAX’ın ana şirketi Streami Inc. iflas eden kredi kuruluşu Genesis Global’in bilinen en büyük 10 alacaklısından biriydi.  Ana şirket Digital Currency Group, GOPAX’ın en büyük ikinci hissedarı konumunda.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsini

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, Güney Kore Borsasını Satın Aldı” te bir düşünce

  1. Pingback: Mt. Gox Alacaklıları İçin Son Gün Yaklaşıyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir