Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.799
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.799
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Trust Wallet Kurtarma İfadelerim Kaybolursa Ne Olur?

Trust Wallet  Kurtarma ifadenizi kaybetmeniz durumunda cüzdanınıza erişiminizi de kaybedersiniz. Aşağıdaki adımlar sizin işinizi kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır.

Cüzdanınızın ilk kurulum aşamasında cüzdanınızı yedeklemeniz gerektiğine dair bir ekran bildirimi ve cüzdan oluşturmaya devam etmeden önce kabul etmeniz gereken ‘‘Kullanım Koşulları” uyarısı alacaksınız.

 

Hesabınızla İlgili Sorun Yaşamamanız İçin Yapmanız Gerekenler

  •  Cüzdanınızın yedeğini mutlaka tutun
  •  Cüzdanınızı güvende tutmak için gerekli tüm tedbirleri alın
  •  Recovery Phrase’i (Kurtarma İfadesini) hiç kimseyle paylaşmayın

Trust Wallet Kurtarma İfadelerimi Kaybettim, Ne yapabilirim?

Trust Wallet, tamamen merkeziyetsiz ve gözetimsiz bir cüzdandır. Bu da kripto para birimleriniz üzerinde ki tüm kontrolün sizde olduğu ve tüm güvenlik açıklarında da yalnızca sizin sorumlu olduğunuz anlamına gelir.

Recovery Phrase, tüm varlıklarınızın ana anahtarıdır. Tüm özel anahtarlarınız bu 12 Kelimeden oluşan Kurtarma İfadesi’nden türetilmiştir. Kurtarma İfadenizi kaybetmeniz durumunda cüzdanınıza olan erişiminizin de tamamını kaybedersiniz.

Telefonunuzun bozulması, kaybolması  uygulamanın silinmesi halinde Trust Wallet’ın paranıza veya ilgili 12 kelimelik Kurtarma İfadenize asla erişimi olmayacağını kesinlikle aklınızdan çıkartmayın ve tüm önlemlerinizi buna göre alın.

Sakın Unutmayın!

Kişisel bilgilerinize ait verilerin hiçbirisi sunucular tarafından saklanmaz bu nedenle 12 Kelimeden oluşan kurtarma ifadenizi kaybederseniz cüzdanınızdaki varlıklara erişemezsiniz Kaybolan kurtarma ifadelerinizi kurtarmanın başka bir yolu yoktur bu yüzden mümkün olduğunca bu bilgileri kaybolmayacak güvenle saklayacağınız yerlerde muhafaza etmeyi unutmayın ve her ne olursa olsun bu 12 kelimeden oluşan kurtarma ifadenizi kesinlikle hiç kimseyle paylaşmayın.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamın gelmesi için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir