Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.326
% 3.82
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.326
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Mt. Gox Alacaklıları İçin Son Gün Yaklaşıyor

Mt. Gox

Mt. Gox Aaacaklıları, kayıp fonlarını geri almak için son bir fırsatları var. Feshedilen kripto borsasındaki kayıplarının telafi edilmesi için taslak bir rehabilitasyon planı 2018’de başlatılmıştı. Bu plana, alacaklıların yaklaşık %99’u Ekim 2021’de onay vermişti ve planın kabul edilmesiyle birlikte alacaklılar geri ödeme seçeneklerini belirlemek için kayıt yaptırmaya başlamıştı.

Ancak, kayıt yaptırmamış olan alacaklılar için son tarih 10 Mart’tır. Bu tarihten sonra kayıt yaptırmayan alacaklılar geri ödeme hakkından feragat edeceklerdir. Alacaklılar, toplu ödeme, banka havalesi, fon transferi hizmet sağlayıcısı ya da bir kripto para borsası veya emanetçi aracılığıyla ödeme yapma seçenekleri arasından birini seçebilirler.

Mt. Gox mütevellisi Nobuaki Kobayashi, alacaklıların kayıt yaptırmaları için ek süre tanıma kararı almıştır. Ancak, bu uzatmanın nedeni hakkında bir açıklama yapılmamıştır.

Mt. Gox’un batmasından etkilenen alacaklıların kayıpları milyarlarca dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor. Bu nedenle, alacaklıların geri ödeme planı ve süreci hakkında doğru bilgiye sahip olmaları ve kayıtlarını zamanında yaptırmaları önemlidir.

Mt. Gox Yatırım Fonu, kaybettiği fonların çoğunu erken bir tarihte geri alacağı bir geri ödeme planı seçmiş olsa da, diğer alacaklıların geri ödemelerini tam olarak ne zaman alacakları belli değildir. Bazı tahminler, geri ödeme sürecinin birkaç yıl sürebileceğini öne sürmektedir.

Sonuç olarak, Mt. Gox alacaklılarının geri ödeme süreci hakkında doğru bilgiye sahip olmaları ve kayıtlarını zamanında yaptırmaları önemlidir. Alacaklıların bu sürece katılımı, borsanın batmasından kaynaklanan kayıplarını telafi etmelerine yardımcı olacaktır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir