Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.842
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.842
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bankacılık Devi Citigroup, Yeni Kripto Bölümü için 100 Kişiyi İşe Alacak

Citigroup, dijital varlıklara odaklanan yeni bir bölüme 100 çalışan daha alacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir Financial News haberine göre, finansal hizmetler devi Citigroup öncelikli odak noktası kurumsal müşterilere hizmet verecek olan bölüme liderlik etmek için blockchain ustası Puneet Singhvi’yi atadı. Haberde, yeni birimin rolü hakkında ayrıntılı bilgi veren detaylar yer aldı:

“ICG’nin [Uluslararası Müşteriler Grubu] yeni ürünler, yeni müşteriler ve yeni yatırımlar dahil olmak üzere dijital varlık fırsatlarını nerede ve nasıl takip etmesi gerektiğine dair belirgin bir stratejinin ana hatlarını çizecek.”

Citigroup’un iş geliştirme başkanı Emily Turner da belgeden şu alıntı yaparak şu ifadeler kullandı:

“Verimlilik, anında işleme, parçalama, programlanabilirlik ve şeffaflığın faydaları dahil olmak üzere blok zinciri ve dijital varlıkların potansiyeline inanıyoruz. Puneet ve ekibi, müşteriler, yeni kurulan şirketler ve düzenleyiciler dahil olmak üzere önemli dahili ve harici paydaşlarla ilişki kurmaya odaklanacak.”

Belgede, kripto bölümünün yaklaşık 100 yeni kişiyi daha işe alacağı bildiriliyor.

Haber, Citigroup CEO’su Jane Fraser’ın geçen ay geleneksel finansal sistem içinde kriptolar için bir yer gördüğünü söylemesinin hemen ardından geldi:

“Dijital varlıkların, geleceği olan finansal hizmetlerin ve finansal piyasaların bir parçası olacağı açık. Müşterileri zaten alanda çok aktif görüyoruz. Perakende gerçek zamanlı ödemeler için altyapı oluşturuyoruz. Ancak çok dikkatli davranıyoruz çünkü alan çok hızlı hareket ediyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir