Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.366
% 4.31
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.366
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Time Studios, Robotos NFT’lerini Animasyonlu Çocuk Dizisine Çeviriyor

Sanatçı Pablo Stanley’nin NFT projesi Robotos, Time stüdyosu tarafından çocuk TV dizisi olarak geliştiriliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yaklaşık 100 yıllık TIME dergisinin film ve TV prodüksiyon bölümü olan Time Studios, sanatçı Pablo Stanley’nin NFT projesi Robotos’u animasyon çocuk dizisi olarak geliştiriyor.

Robotos NFT koleksiyonu, 170’den fazla farklı özellikten oluşan, rastgele oluşturulmuş 10.000 droid karakterinden oluşur. Bored Ape Yacht Club ve CryptoPunks gibi NFT avatar projelerine benzerdir. Robotos, Robotos NFT evrenine dayanan bir TV dizisi oluşturmak için Time Studios ile ortak oldu.

Çocuklar ve aile bölümünü daha yeni başlatan Time Studios’un yakın zamanda animasyon çocuk dizisini başlatmaya hazırlandığı bildirildi. Şirket, NFT’ye özgü dizinin geliştirme sürecinde olduğunu öne sürdü.

Time başkanı Keith Grossman konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;

“NFT alanı içinde geliştirilmekte olan çok fazla inanılmaz IP var. Ekosistem gelişmeye devam ederken ana akım tarafından benimsenmesi sağlanmaya devam ediyor. Bu yaratıcılığın platformumuzda film, yayın olmak üzere alternatif ortamlarda bulunmasından Time’ın bu konuda oynadığı rolden gurur duyuyoruz.”

Robotos projesi, film ve TV için geliştirilen NFT’lerde ilklerden biridir. Şimdiye kadar, çoğu proje Fox, Warner Bros. gibi şirketlerle film, TV ve müzik içeriğini NFT alanına getirebildi. ViacomCBS, film ve TV kütüphanelerine veya yeni yayınlarına dayalı projeler geliştiriyor.

Stanley yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Karakterlere hayat vermek ve onların etrafında bir evren yaratmak her zaman benim hayalim olmuştur. Robotos ve Time güçlerini birleştirince bu rüya gerçek oluyor. Benim gibi sanatçıları destekleyen ve yaratıcıların hayatları üzerinde bu kadar olumlu bir etkisi olan NFT alanına minnettarım. NFT’ler, benzersiz ve yenilikçi bir şey yaratmak için sanatı, topluluğu ve teknolojiyi bir araya getiriyor. Hikaye anlatımının ve dünya kurmanın geleceği. Yeni karakterlerimizin hikayelerini anlatmak ve Robotos NFT topluluğunu yolculuğa çıkarmak için sabırsızlanıyorum.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir