Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.962
% 2.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.962
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ava Labs Oyun Yayıncıları ile Web3’ü Buluşturacak

ava labs

Ava Labs’in geliştirici ekibi, yeni proje Avalanche Arcad3 ile video oyun camiasını Web3’e ısındırmak istiyor. Bu proje ile yayıncılar kripto projeleriyle etkileşim kurabiliyor.

Arcad3 Projesi Nedir?

Avalanche’ın bir alt oluşumu olan Ava Labs, Avalanche Arcad3 isimli yeni projesini duyurdu! Arcad3 ile geleneksel oyun dünyası ve Web3 birleştirilmek isteniyor. Böylelikle yayıncı ve oyuncuları Arcad3 ile daha iyi bir deneyim bekliyor. Ek olarak firmalar bu proje ile oyunlarına blockchain entegrasyonu yapabiliyor.

Bunun yanı sıra Ava Labs, Gumi ve Gree adlı metaverse & eğlence şirketlerinin de projeye katkı vereceğini belirtti.

Yayıncılar Web3 ile Buluşuyor!

Arcad3 projesi e-spor alanı, NFT’ler ve oyun içi token’lar üzerinde stratejiler hazırlıyor. Sektöre girmek isteyen firmalara da destek olacaklarını belirten Ava Labs, entegrasyonu en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyor.

Ayrıca belirtelim, projeye destek veren şirketlere sadece mentörlük hizmeti veriliyor. Buna ekstra olarak bir hizmet bulunmuyor.

Arcad3’in entegrasyonuna önden katılan projeler arasında DeFi Kingdoms, Gunz ve Shrapnel bulunuyor. Buna ek olarak Blitz platformu, Avalaunch, Republic Crypto ve 2dao3 de projeye dahil oldu.

Gree’den bir yetkili olan Eiji Araki ise proje ile alakalı şu sözleri söyledi:

“Gree, her zaman oyunun geleceğine odaklanmıştır. Bu nedenle web3 oyunlarında bir adım önde olan ve bu alanda testler yapan stüdyolarla ilişki geliştirmenin yolu olarak Ava Lavs’ın Arcad3 programının bir parçası olmaktan ötürü heyecanlıyız”

Sonuç olarak; Arcad3 projesinin geleceği video oyun camiasının ilgisine bağlı olacak gibi duruyor. Ancak Arcad3’in verdiği avantajları kullanmak isteyen birçok firma şimdiden bu yola baş koymuş bulunuyor. Gelecek zamanlarda neler olacak, oyuncular ve yayıncılar bu projeyi sevecek mi göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir