Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.010
% 3.50
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.010
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Cardano Geliştiricileri SEC’in İddiasını Reddetti!

SEC Cardano

Cardano’nun geliştirici şirketi yaptığı açıklamada, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Cardano adlı blok zincirinin yerel token’ını bir menkul kıymet olarak tanımlama iddiasını reddetti.


▪️ Şirket, SEC tarafından Binance ve Coinbase’a yöneltilen davalara ilişkin “çok sayıda yanlış iddia” olduğunu belirttiği açıklamasını bu haftanın başlarında yaptı.

▪️ Şirket, bugün yaptığı açıklamada, bu iddiaların Cardano şirketinin faaliyetlerini etkilemeyeceğini vurgulayarak şu sözleri belirtti:

Cardano Geliştirici Şirketi (IOG) ADA’nın hiçbir durumda ABD menkul kıymetler yasalarına göre bir menkul kıymet olmadığını ve şimdiye kadar hiçbir zaman olmamıştır. Merkezi olmayan blok zincirlerinin nasıl işlediğini anlamak, güvenilir yasaların oluşturulmasında temel bir unsurdur.”

▪️ Ayrıca, Cardano projesinin geliştiricisi olan IOG adlı şirket, yaptırımlarla gerçekleştirilmeye çalışılan düzenlemelerin hem blok zinciri endüstrisi hem de tüketiciler için gerekli netliği sağlamadığını belirtti.

▪️ Son 24 saat içinde, yatırımcıların düzenleyici risklere tepki göstermesiyle birlikte ADA token fiyatı haftalık olarak yaklaşık %18’lik bir düşüş yaşadı ve şu an 0.3176$ civarlarından işlem görüyor.

cardano ada fiyatı sec

▪️ ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) menkul kıymet olarak tanımladığı bazı proje token’ları aşağıdaki gibidir.

▪️ Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Sandbox (SAND), Filecoin (FIL), Axie Infinity (AXS), Chiliz (CHZ), Flow (FLOW), Internet Computer (ICP), Near (NEAR), Voyager (VGX), Dash (DASH) ve Nexo (NEXO) gibi token’ları menkul kıymet olarak tanımlamaktadır.

▪️ Blockchain ve kripto, ağların “şeffaf, denetlenebilir, değişmez ve adil” tasarım yönlerini tanıyan düzenlemelere ihtiyaç duyar.

Binance Ve CZ’ye Yönelik Yapılan SEC Suçlamaları! adlı yazımıza göz atmak için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir