Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.313
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.313
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

TUSD İçin Hareketli Saatler!

TUSD

Binance tarafından desteklenen ve piyasa değeri açısından en büyük beş stablecoin’den biri olan TUSD, Prime Trust aracılığıyla yürüttüğü mint işlemlerini durdurduğunu duyurdu. Bu durum, kripto para piyasasında büyük bir çöküş yaşanırken TUSD’nin depeg olmasına neden oldu.

TUSD’nin depeg olması, popüler bir stablecoin projesi olan TUSD’nin Prime Trust ile olan işbirliğinde yaşanan sıkıntıları yansıtıyor. Proje ekibi, iflasın eşiğinde olan Prime Trust ile yürütülen mint’leme hizmetini sonlandırma kararı aldı. Ancak bu durumun diğer operasyonları etkilemeyeceği belirtildi. Bununla birlikte, kripto topluluğu TUSD’nin bu hamlesinin olumsuz sonuçlara yol açabileceği endişesini taşıyor.

TUSD’nin açıklamalarına göre, Prime Trust ile alınan bu karar diğer basım hizmetlerini etkilemeyecek ve TUSD, bankacılık ortaklarıyla çalışmaya devam edecek.

Binance daha önce TUSD’u borsada listelemiş ve birçok girişiminde desteğini sunmuştu. TUSD, Binance’in launchpad girişimlerinde yer alan bir stablecoin olarak öne çıkmıştı.

TUSD’nin depeg olduğu haberleriyle birlikte TUSD, 0.998 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Veri analiz platformu PeckShield, TUSD’un depeg olmasıyla ilgili bilgiyi paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir