Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.669
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.669
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Animoca Brands Yeni Ortaklıklarını Duyurdu!

Animoca Brands

Animoca Brands, Web3 ağı Mocaverse için 3 kripto cüzdan ortaklığını duyurdu. Ayrıca, Mocaverse’deki ağını genişletmek için OKX Wallet, Crypto.com DeFi Wallet ve Halo Wallet ile ortaklık kurdu.

İlginizi Çekebilir: Binance Labs, Yatırım Yaptığı Üç Yeni Projeyi Açıkladı!

Animoca Brands Mocaverse’deki Ağı Genişletmek İçin 3 Cüzdanla Ortaklık Kurdu.

Web3 alanında önemli bir oyuncu olan Animoca Brands, Mocaverse üyelik ağı projesini desteklemek için OKX Wallet, Crypto.com DeFi Wallet ve Halo Wallet olmak üzere üç önde gelen kripto cüzdanıyla ortaklık kurdu.

Aralık 2022’de tanıtılan Mocaverse, Animoca’nın yatırımcıları ve işbirlikçileri için özel olarak tasarlanmış bir üyelik NFT koleksiyonu olarak hizmet veriyor. Kısa süre önce, kullanıcıların çeşitli Mocaverse ağ ürünlerinde kimliklerini doğrulamalarını sağlayan merkezi olmayan bir tanımlayıcı olan Moca ID’yi tanıttı.

Bu işbirliği OKX, Crypto.com ve Halo cüzdan kullanıcılarının Moca ID’lerini uygulama içinde sorunsuz bir şekilde talep etmelerini ve Mocaverse ekosistemine erişim kazanmalarını sağlıyor. Ayrıca, Moca ID sahipleri, ortak deneyimlerle aktif olarak etkileşime girerek Mocaverse ağı içinde sadakat puanları kazanabilirler.

Animoca Brands, 2024 yılının ilk çeyreğinde bu ortaklarla pazarlama girişimlerini başlatmayı planlıyor ve yakın gelecekte daha fazla güncelleme bekleniyor. Bu ortaklıklar, Animoca Brands’in özellikle dijital eğlence sektöründe Web3′ün benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlayan HashKey Exchange ile işbirliğinin hemen ardından geliyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir