Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$62.849
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.849
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Binance Labs, Yatırım Yaptığı Üç Yeni Projeyi Açıkladı!

Binance Labs, Yatırım Yaptığı Üç Yeni Projeyi Açıkladı!

Kripto para borsası devi Binance, blockchain alanında öncü bir adım atarak S6 İnovasyon Programı kapsamında ilk yatırımlarını duyurdu.

Binance Labs’in ilk yatırım dalgası üç vizyon sahibi projeyi ön plana çıkarıyor: Ethena Labs, NFP ve Shogun.

Ethena Labs: Kripto-Yerel Getirilerle Ethereum’u Devrimleştiriyor

Ethena Labs, türev altyapı sağlayıcısı olarak Ethereum ekosistemini dönüştürmeyi hedefliyor. Proje, Ethereum’un yerel para birimi ETH’yi dönüştürerek, kripto para alanında istikrarlı getiriler elde etmek için sağlam bir framework oluşturmayı amaçlıyor.

NFP: Yapay Zeka Destekli Platform ile İçerik Oluşturmayı Demokratikleştiriyor

En son yapay zeka (AI) gücünden yararlanan NFP, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği (UGC) destekleyen çığır açan bir platform olarak öne çıkıyor. Gelişmiş yapay zeka algoritmalarını kullanan NFP, kullanıcıların merkeziyetsiz ve demokratikleştirilmiş bir içerik ekonomisine aktif olarak katılmalarını sağlıyor ve sorunsuz içerik oluşturma ve dağıtımına imkan veriyor.

Shogun: Amaç Odaklı Protokol ile DeFi’yi Yeniden Tanımlıyor

Merkeziyetsiz finansı (DeFi) yeniden şekillendirmeyi amaçlayan Shogun, yatırımcı değerini maksimize etmek için tasarlanmış bir amaca yönelik protokol sunuyor. Teşvikleri stratejik olarak hizalayarak ve işlem süreçlerini optimize ederek Shogun, likidite sağlamayı ve DeFi ekosisteminde sürdürülebilir büyümeyi teşvik etmeyi hedefliyor.


İlginizi Çekebilir:

https://coinmuhendisi.com/blog/klaytn-ve-finschia-asyanin-en-buyuk-web3-ekosistemini-olusturmak-icin-birlesti/


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir