Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.382
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.382
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Klaytn ve Finschia Asya’nın En Büyük Web3 Ekosistemini Oluşturmak İçin Birleşti!

Klaytn ve Finschia Asya'nın En Büyük Web3 Ekosistemini Oluşturmak İçin Birleşti!

Güney Koreli internet devi Kakao destekli Klaytn ve Japon iletişim platformu LINE‘nın geliştirdiği Finschia, birleşmelerinin her iki tarafın yönetim kurulları tarafından onaylandığını duyurdu.


İlginizi Çekebilir: FDUSD Paritelerinin İşlem Hacmi ATH Yaptı!


Ortak basın açıklamasında, birleşmeyle Asya’nın en büyük web3 ekosistemi yaratılacak. Bu yeni ekosistem, 45’ten fazla şirketin katılımıyla yönetilecek, 420‘den fazla dApp ve hizmeti ve 250 milyon Asyalı kripto cüzdan kullanıcısını kapsayacak” denildi.

Klaytn ve Finschia, Singapur, Vietnam, Tayvan, Tayland ve Abu Dhabi dahil olmak üzere çeşitli Asya ülkelerinde faaliyet gösteren ağlara sahip. İki şirket birleşmeyi yürütmek için Abu Dhabi’de yeni bir vakıf kuracaklarını ve yönetim kurullarında her iki taraftan eşit sayıda temsilcinin bulunacağını açıkladı. Yeni ana ağ, hem EVM hem de CosmWasm ile uyumlu olacak.

Açıklamaya göre, token ve yönetim birleşmesi bu yılın ikinci çeyreğinde gerçekleşecek ve yeni bir token piyasaya sürülecek. Mevcut token arzının %22,9‘una karşılık gelen 384 milyon dolarlık bir miktar yakılacak ve tüm dolaşımdaki olmayan tokenlar kaldırılacak.

Klaytn ve Finschia ayrıca yerel bir stablecoin piyasaya sürerek, büyük ölçekli DeFi kurarak ve web2 şirketleri için blockchain benimseme altyapısı oluşturarak Asya’daki web3 yeniliklerini desteklemeyi planlıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyelerine özel ayrıcalıklar için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir