Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.732
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.732
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bonk , Öğren ve Kazan Etkinliğinden Sonra %7 Arttı !

BONK Balinası , Büyük Bir Yatırım Yaptı ?

Bonk 500 bin kullancıya ulaşmaya çalışırken Revolut’da düzenlenen Öğren ve Kazan etkinliğinden faydalanıyor.

Solana tabanlı memecoin BONK, yakında Revolut’un ticaret platformunda listelenebileceği haberlerinin ardından %7 artış gösterdi.

Önerilen bir iş birliği çerçevesinde, Avrupa fintech firması, kullanıcı tabanını 500.000 kişi artırmayı hedefleyen “Öğren ve Kazan Kampanyası” başlatmayı planlıyor. Bu girişimin detayları, BonkDAO’nun 14 Şubat tarihli açıklamasında yer alıyor.

Revolut şu anda 38 milyon kullanıcıya sahip ve 50’den fazla ülkede bankacılık lisansına sahip. Bu durumda, BonkDAO’nun hedefine ulaşması için sadece %1,3‘lük bir kesime ulaşması gerekiyor.

Revolut kullanıcılarının, bildirildiğine göre, $1.2 milyonluk ödülle ödüllendirileceği “Öğren ve Kazan” kampanyasına katılmaya teşvik edilmesi gerekiyor.

Revolut ile BONK’un Öğren ve Kazan Kampanyasının Ayrıntıları

CoinGecko’ya göre, BONK‘un fiyatı şu anda haberleri takip eden $0.000014 seviyesinde bulunuyor. Son beş saatte %7.2 ve son 24 saatte %17,46 artış yaşadı.

BONK, 2023‘ün sonlarında fiyatını %14.000 artırarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı, $0.000025‘e kadar yükseldi. Ancak o zamandan beri %60 düşüş yaşadı, ancak ticaret hacmine göre hala en popüler jetonlardan biri olarak kalmaya devam ediyor.

Kampanya hala resmi onayını bekliyor ve BonkDAO’nun onayına ihtiyaç duyuyor. Şu anda, 12 Bonk üyesinden yedisi kampanya lehine oy kullandı ve onay çoğunluğuna ulaşmak için sadece bir oy daha gerekiyor. Kampanyaya karşı kimse oy kullanmadı. Geri kalan beş seçmenin oy kullanmaları için dört günü var.

Eğer onaylanırsa, “Öğren ve Kazan” kampanyası iki aşamada gerçekleştirilecek. İlk aşamada, BONK’un Revolut’ta organik büyüme amacıyla başlatılması planlanıyor, bu süre bir ila iki ay arasında olacak. Daha sonra, Öğren ve Kazan kampanyası tam olarak başlatılacak.

Bu arada, BONK‘un yakında Robinhood’da da listeleneceğine dair söylentiler dönüyor, ancak her iki tarafın da bunu açıkça doğrulamadığı belirtiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir