Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.989
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.989
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Shiba Inu (SHIB) Coin Yorum ve Fiyat Analizi (Şubat 2024)

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) son dönemde fiyat artışları görse de yanma oranı aynı performansı göstermiyor. 

İlginizi çekebilir: Cathie Wood’dan Spot Ethereum ETF Açıklaması

Yanma Oranı Düşüşte

Genellikle bir enflasyon önleyici mekanizma olarak övülen SHIB’in yanma oranı son günlerde istikrarsız bir davranış sergiliyor. 13 Şubat’ta %1.800’ün üzerinde bir 24 saatlik yanma oranı yaşamasına rağmen, günün ilerleyen saatlerinde tersine dönerek -%74.38’lik bir oran kaydetti. Yazı yazılırken, son 24 saatte % -71.33, son yedi günde ise % -39.5 oranında seyrediyor. Bu dalgalanma, SHIB’in Layer 2 (L2) platformu Shibarium’daki bazı önemli metriklerdeki değişikliklerle de örtüşüyor.

Yanma Oranı Düşüşte

Shibarium Aktivitesi

Bu dengesizlik, Shibarium’daki kilit metriklerdeki değişikliklerle aynı zamana denk geliyor. SHIB’in yeni ve aktif adres sayıları ilk başta yanma oranını artırırsa da, benzer trend desenleri izleyerek önemli düşüşler ve ardından artışlar yaşadılar.

Shiba Inu (SHIB)

Fiyat Performansı Pozitif (Shiba Inu)

Yanma oranındaki düşüşe rağmen, SHIB’in fiyatı yükseliş eğilimini sürdürdü ve yazı yazılırken %1’in üzerinde mütevazı bir artış gösterdi. İlginçtir ki, henüz kısa vadeli Hareketli Ortalamasını (sarı çizgi) aşamamış olsa da, Göreli Güç Endeksi’ndeki (RSI) nötr çizgiyi aşmayı başardı


Coin Mühendisi Katıl üyesi olabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir