Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.863
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.863
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Hong Kong Bitcoin Future ETF’si Olağanüstü Performans Gösteriyor

Hong Kong Bitcoi

Hong Kong Bitcoin Future ETF’si Olağanüstü Performans Gösteriyor!! Ay Yeni Yılı tatilinin ardından Hong Kong borsası Çarşamba günü yeniden işlem görmeye başladı. Bitcoin ‘in Perşembe günü 52.000 $’ın üzerine çıkmasıyla üç kripto vadeli borsa yatırım fonunun tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasına tanık oldu.

Hong Kong’un Bitcoin Future ETF’leri Güçlü Performans Gösteriyor

Hong Kong’daki ilk Bitcoin vadeli işlem ETF‘si olan CSOP Bitcoin Futures ETF, Perşembe günü %3,56 artışla HK$20,92’den (2,67$) kapanarak Aralık 2022’deki başlangıcından bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Benzer şekilde, Samsung Bitcoin Futures Active ETF Perşembe günkü kapanışta %3,67 artışla HK$20,32’ye yükselirken, CSOP Ether Futures ETF %4,56 artışla HK$15,81’den kapandı ve her ikisi de rekor seviyelere ulaştı. Eş zamanlı olarak Hong Kong’un gösterge Hang Seng endeksi de %0,41 artışla kapandı.

The Block Price Page’e göre bu ETF artışları, Bitcoin’in fiyatının Perşembe günü yaklaşık 52.800 $’a tırmanmasıyla aynı zamana denk gelirken, Cuma günü Hong Kong saatiyle 14:15’te 52.100 $ civarında işlem görüyordu.

Ayrıca, Hong Kong’daki blok zinciri ve kripto ile ilgili hisse senetleri Perşembe günü kayda değer kazançlara tanık oldu. Daha önce Huobi Technology veya New Huo Technology olarak bilinen Sinohope Technology Holdings Ltd. hisselerinde %26’lık bir artış gözlemlenirken, kripto ticaret platformu OSL’nin hisseleri %12,6 artışla kapandı.

Spot Kripto ETF Hücumu

Birkaç Hong Kong şirketi, bölgesel düzenleyicilerin bu tür başvuruları kabul etmeye hazır olmasının ardından bu yıl spot kripto ETF başvuruları yapma niyetlerini açıkladı.

Bir finansal hizmetler firması olan Venture Smart Financial Holdings, birinci çeyrekte spot Bitcoin ETF’sini ve ikinci çeyrekte spot Ether ETF’sini tanıtmayı hedefliyor. Ayrıca, büyük Çinli varlık yöneticisi Harvest Fund’ın Hong Kong kolunun Ocak ayında spot Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunduğu bildirildi.

HashKey Exchange CEO’su Livio Weng, geçtiğimiz ay açıklama yaptı. Aralarında Çin sermayesi destekli olanların da bulunduğu yaklaşık on fon şirketinin şehirde potansiyel spot kripto ETF’lerinin lansmanını araştırmaya başladığını belirtti.


Ek olarak, içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edin!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir