Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.433
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.433
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Animoca Brands Japonya’ya Yeni COO Atadı!

Kripto sektörünün en büyük yatırımcı şirketi Animoca Brands’ın bir yan kuruluşu olan Animoca Brands Japan, şirket Japonya’da büyümeye devam ederken sektörün duayeni Kensuke Amo’yu baş işletme sorumlusu olarak atadı.

Animoca Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Coincheck’te genel müdür olarak görev yapan ve NFT ile yeni kripto varlık işlerini yöneten Amo’nun Perşembe günü Animoca’nın Japon koluna COO olarak katıldığını söyledi.

Amo yaptığı açıklamada, Animoca Brands’ın stratejik bir yan kuruluşu olan Animoca Brands Japan, 400’den fazla portföy şirketi de dahil olmak üzere varlıklarından ve ağından en iyi şekilde yararlanırken, Web3’e yardımcı olmak için Japon Web3 endüstrisindeki iş ve kural oluşturma konusundaki bilgi ve deneyimini birleştirecek.

2021’de kurulan Animoca Brands Japan, Japon fikri mülkiyet haklarını ve içerik sahiplerini Web3 alanındaki küresel genişlemelerinde destekledi. Haziran ayında Animoca, Japonya’nın en büyük ticaret şirketlerinden biri olan Mitsui & Co.’dan açıklanmayan miktarda yatırım aldı. Kasım ayında şirket, Japon anime pazarını genişletmek için Cool Cats Group ile ortaklık kurdu.

Animoca Brands Japan’ın CEO’su Daisuke Iwase, yaptığı açıklamada, Animoca Brands Japan’da çeşitli zorlukların üstesinden gelmeye çalışacaklarını söyledi.

“Artık geçici Web3 patlaması sona erdiğine ve yalnızca temel ihtiyaçlar kaldığına göre, Japonya’da Kripto Varlıklar, NFT ve Metaverse alanlarına liderlik etmeye devam eden ve birçok işletmeyi başlatıp başarıyla yöneten Kensuke ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.” Dedi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir