Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.891
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.891
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Animoca Brands: Merkesiyetsiz Satranç Oyunu Anichess

Anomica Brands

Hong Kong menşeli web3 girişimi Anomica Brands tarafından Anichess adında merkesiyetsiz bir satranç oyunu tanıtıldı.

Oyunun Amacı Nedir?

Anomica Brands tarafından piyasaya sürülecek olan bu oyun blockchain teknolojisi ile geleneksel masa oyunlarının birleştirildiği önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. Animoca Brands, duyuruda bahsettiği Anichess  oyununa dair detayların şu şekilde olması bekleniyor:

  • Oyun iki aşamada çıkacak
  • Oyunu oynayan kişilere çeşitli turnuvalar düzenlenecek
  • Oyunculara 1v1 maçlardan sıralamalı 1v1 maçlara ve turnuvalara kadar çeşitli ek özellikler sunulacak
  • Anichess’in aşamalı stratejisi, hem bireysel oyunculara hem de rekabetçi eşleşmeler arayanlara hitap edecek

Yapılan duyuruya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşbirlikçiler

Animoca Brands, oyununa o kadar çok güveniyorki işbirlikçileri oldukça değerli. Dünya satranç devi Magnus Carlsen ve yine dünya da satranç konuusda adını çok kez duyduğumuz Chess.com işbirlikleri ile çıkması planlalınyor. Bu ortaklık sayesinde; satranç, oyun ve blockchain teknolojisindeki uzmanlık bir araya getiriliyor ve satranç tutkunlarına benzersiz bir deneyim vadediliyor. Stratejik bir deha olarak bilinen Magnus Carlsen ile yapılan iş birliği, oyunun özgünlüğünü ve karmaşıklığını korumasını sağlıyor. Yine Chess.com ile yapılan iş birliği oyuna önemli bir güvenilirlik ekliyor.

Oyucular Magnus Carlsen ile karşılaşma ihtimallerini de göz önünde buludurmalılar. Animoca Brands tarafından yapılan açıklamaya göre oyun için Magnus Carlsen ile eşleşebileceğimiz bir bölüm bulunacak. Bu da oyuna ayrı bir heyecan katıyor.

Bu yazı da ilginizi çekebilir: Yat Siu: “2024’te On Milyonlarca Kişi Web3’e Oyun Yoluyla Girecek”

Dünyanın en büyük online satranç platformu olan Chess.com sahip olduğu toplulukla oyuna büyük bir ilgi getireceği ortada. Bu sayede Anichess oyunun erişim alanını genişleyecek. Oyunculara köklü bir satranç topluluğunda rekabet etme, onlardan yeni şeyler öğrenme olanağı sağlanacak.

Animoca Brands’in sadece oyun değil, ayrıca metaverse tabanı, NFT’ler ve blockchain’in tüm önemli yönlerini desteklemek için fon toplama konusunda zengin bir geçmişe sahip olduğu biliniyor. Geçtiğimiz yıl we3 için hedeflediği fon 1 milyar doları buluyor.​

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir