Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.909
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.909
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Alphabet, Robinhood Hisselerini Sattı

robinhood,

Google’a bağlı Alphabet şirketi elindeki Robinhood hisselerini sattı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na söylenenlere göre şirket, 30 Haziran’da 4,3 milyon Robinhood hissesini sattı.

Robinhood, halka açılmasının ardından ilk kez 2 Ağustos’ta kar ettiğini duyurdu. Şirket ilk olarak pandeminin başlamasıyla popüler olan şirket halka arzdan bu yana çeşitli problemlerle karşı karşıya kaldı.

Robinhood daha önce “meme hisse senedi” çılgınlığının sebebi ile bireysel yatırımcıların tepkisi ile karşılaşmıştı. Şirket tüm bunlarla beraber Refinirv’in hisse başına tahminen 1 sent kıyasla, 3 sentlik bir artış yaşanınca beklentinin üstünde kazanç sağlandı. Wall Street için son derece önemli olan aktif kullanıcı sayısı ise uzun vadede düşünmeye devam ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Alphabet sadece Robinhood Hisselerini Satmadı

30 Haziran’dan itibaren elinde hala 612.000 Robinhood hissesi bulunduran Alphabet, başka şirketlerin hisselerinide satmaya başladı. Şirketin elinden çıkaracağı hisselerden birkaçında Duolingo ve 23andMe yer almakta.

Şirket Duolingo’da ki 523.000 hisseyi sattığını açıkladı. Şirket daha önce, Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin’in eski eşi Anne Wojcicki’nin ortak kurduğu gen testi şirketi 23andMe’nin 6,7 milyondan fazla hissesine sahipti. 30 Haziran sonuna kadar bu hisseleride sattığını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version