Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.790
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.790
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance BNB Ağı Yükseltme ve Hard Fork Sürecini Destekliyor

Binance,BNB,BNB Chain,BEP-20,Hard Fork

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance, yaklaşan BNB Akıllı Zincir (BEP20) ağ yükseltmesine ve Hard Fork sürecine destek sağlayacağını duyurdu.

Binance Borsası, gelecek olan BNB Akıllı Zincir (BEP20) ağ yükseltmesini ve Hard Fork’u destekleme kararı aldığını duyurdu. Bu önemli adımın temel amacı, BNB Smart Chain’in en üst düzeyde performans sunmasını sağlamak ve genel kullanıcı deneyimini geliştirmektir.

BNB Akıllı Zincir (BEP20) ağ yükseltme ve Hard Fork işlemi, 31.302.048 BNB Akıllı Zincir blok yüksekliğine denk gelen 30 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:30’da gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bu süreci daha verimli hale getirebilmek adına, BNB Akıllı Zincir (BEP20) üzerindeki token yatırma ve çekme işlemleri aynı gün yaklaşık olarak saat 10:15’ten itibaren geçici bir süreliğine askıya alınacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Binance Yükseltme Hakkında Şunları Açıkladı:

BNB Akıllı Zincir (BEP20) platformunda bulunan tokenların alım satım işlemleri, ağ yükseltmesi ve Hard Fork süreçleri boyunca herhangi bir etkilenme olmadan devam edecektir.

●Belirtilen blok yüksekliğinde gerçekleşecek ağ yükseltmesi ve Hard Fork işlemleri için verilen zamanlama referans özelliği taşımaktadır.

Binance Borsası, bütün kullanıcıların sorunsuz bir geçiş deneyimi yaşamasını sağlamak adına gerekli olan tüm teknik faktörleri yönetecek.

●Bu ağ yükseltmesi ve Hard Fork süreci, yeni tokenların oluşturulmasına yol açmayacaktır. Yenilenen ağın istikrarlı olduğu sonucuna varıldığında, Binance, BNB Akıllı Zincir (BEP20) üzerindeki tokenlar için para yatırma ve çekme işlemlerini tekrar etkinleştirecektir.

Binance Borsası bu yükseltme işlemleriyle ilgili başka bir açıklama yapılmayacağını söyledi.


İlginizi Çekebilir:Token Standartları ; ERC-20, TRC-20 ve BEP-20 Nedir ? Farkları Nelerdir ?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version