Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.275
% 7.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.275
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Arthur Hayes: Bitcoin de Yükselecek!

arthur hayes

Hayes – BitMEX kurucu ortağı, Bitcoin’in yükseliş trendinde olduğunu söyledi. Hayes, ABD doları likiditesinde önemli bir artış olduğunu ve bunun Bitcoin fiyatını artıracağını savundu.

Hayes, 21 Kasım’dan bu yana net likiditede 106 milyar dolarlık bir artış olduğunu belirtti. Bu artış, RRP ve TGA hesaplarındaki artışlardan kaynaklandı. RRP, bankaların Fed’den fon ödünç almak için kullandıkları bir araçtır. TGA ise ABD Hazine Bakanlığı’nın geçici olarak para tuttuğu bir hesaptır. Hayes, bu likidite artışının, yatırımcıların Bitcoin’e daha fazla para yatırmalarına neden olacağını söyledi. Bu da Bitcoin fiyatının yükselmesine yol açacak.

Kripto analisti dharmafi de, Arthur Hayes görüşlerini destekleyen veriler paylaştı. Dharmafi’ye göre, 21 Kasım’dan bu yana RRP bakiyesi 65 milyar dolar, TGA bakiyesi ise 35 milyar dolar arttı. Bu da net likiditede toplamda 106 milyar dolarlık bir artış anlamına geliyor. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ise Bitcoin’e karşı şüpheliliğini sürdürüyor.

Dikkatinizi çekebilir: Justin Sun Airdrop Sözü Verdi!

Yellen, kısa süre önce G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısında yaptığı açıklamada, kripto para borsalarının yasalara uyması gerektiğini söyledi. Yellen, dijital para endüstrisindeki uyumluluğun önemini vurguladı ve ABD finansal sistemi içinde faaliyet göstermek için regülasyonlara uyma gerekliliğinin altını çizdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version