Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$70.355
% 5.11
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 70.355
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Fantom Foundation 6,5 Milyon Dolarlık Ödül Havuzuyla Memecoin Trendine Giriyor

Fantom

Popülarite kazanan bir katman-1 blockchain olan Fantom Vakfı, hem pahalı bir trendden memecoin üretmenin faydalarından yararlanmayı hem de bir güvenlik ortamı sağlamayı amaçlayan önemli bir karar aldı. CEO Michael Kong, kripto hediye çılgınlığının ortasında benzer projelerin başarılı deneyimlerine dayanarak vizyonu teşvik etti.

CEO Michael Kong Yatırım Furyasının Ortasında Daha Güvenli Memecoinler Hedefliyor

Kong, memecoin’lerin, kripto para birimlerinin bu alanını karakterize eden istikrarsızlaştırıcı sahtekarlıktan arınmış, sağlam bir güvenlik sistemi altında güvenli bir şekilde korunduğu bir sahne hayal ediyor. Bu vizyonu gerçeğe dönüştürmek için Fantom’un yaklaşık 50 milyar dolarlık geliştirici pazarında ödül olarak aldığı toplam tutarın 6,5 milyon doları geliştiricilere tazminat olarak ayrılacak.

Çoğunlukla Solana ve Base gibi platformları seçen en popüler kripto para birimleri olan memecoinler, şaşırtıcı bir şekilde Solana’da memecoin heyecanının zirve yaptığı dönemde Ethereum ticaret hacminden bile daha büyük en yüksek ticaret hacmine tanık oldu. Öte yandan, dolandırıcılıkların endişe verici gerçekliği, Base’de görüntülenen altı memecoin’den birinin sahte olduğunu kanıtlayacak kadar büyük bir birikimi gölgeledi.

Büyüyen Sektörde Dürüstlük ve Müşteri Memnuniyetini Sağlamak için Stratejik Hamle

Bu girişimin nesnel hedefi, 30 Nisan’da Avustralya’nın Sidney kentinde düzenlenen MemeGlobal etkinliğinin bir parçası olarak sunan Kong tarafından tavsiye edildi. 6,5 milyon dolarlık 10 milyon Fantom ödüllü bir yarışma düzenlenmesi, memecoin projeleri için güvenli ve yeterli zemin geliştirmek için temel argümanlarıdır.

Kong, bu iki kriterin şirketin sonunda başarılı olmasının anahtarı olduğunu vurguladı. DeFi, NFT veya memecoin olduğu sürece, Fantom platformları müşteri merkezli olmaya devam edecek, ancak yalnızca müşterinin güvenlik ve bütünlük vaadiyle.

Kong’un hemen arkasından gelen kurucu ortak Andre Cronje, Fantom ekosistemi içinde memecoinlerin güvenli bir şekilde piyasaya sürülmesini ve kullanılmasını sağlayacak araçlardan bazılarını sıraladı. Bu tür yasal araçlar, token likiditesinin sahipliğini Fantom Vakfı’nın yanı sıra Pazarlama ve Ekip varlıklarıyla sorumlu bir şekilde bütünleştiriyor.

Memecoin projesine yönelik pragmatik yaklaşım sayesinde Fantom platformu, geniş dağıtım ve topluluk katılımını garanti eden projelerin demokratik bir şekilde başlatılmasını sağlıyor. Cronje’nin önerisi, yoğunlaşma riskini azaltmak için yerleşik mekanizmalara sahip, dolayısıyla birçok kişinin adil ve eşit bir ortamda memecoin tutmasına izin veriyor.

Fantom’un memecoin kervanına katılması, blok zinciri yavaş yavaş zirveye tırmanırken gerçekleşiyor ve şu anda DefiLlama’nın 108,3 milyon dolar tutarındaki toplam kilitli değer (TVL) listesinde 38. sırada yer alıyor. Fantom’un kendini kabul ettirme becerisi büyük bir zorluk teşkil etmekte. Bununla birlikte, öncü ruhu ve ısrarı, çiçek açmakta olan memecoin dalında ustalık ve uyanıklıkla çığır açmasını muhtemel kılmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir