Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.418
% 7.80
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.418
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Yeni Solana Meme Coin Gummy Nedir, Nasıl Satın Alınır?

Solana blok zincirine dayalı bir meme coin olan Gummy, kripto dünyasında ses getirmeye başladı. CoinMarketCap’ın en popüler 20 kripto listesinde yer alan Gummy, son gelişmeleriyle dikkat çekiyor.

Gummy’nin merkeziyetsiz borsa BingX’te ilk listelenmesi Pazartesi günü gerçekleşti. Listeleme, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. BingX’in listeleme duyuru tweet’i bugüne kadar 900’den fazla beğeni topladı.

Airdrop Kampanyası Heyecanı Artırıyor

Gummy’nin ivmesini daha da artıran faktörlerden biri ise devam eden airdrop kampanyası. Toplam Gummy arzının %30’u Airdrop dağıtımı için ayrılıyor. Bu, kullanıcı katılımını teşvik ediyor ve potansiyel olarak kullanıcı tabanını artırıyor.

Tokenomics Dağılımı:

Airdrop: %30

Borsa Likiditesi: %10

Pazarlama: %20

Yakım: %40

Toplam arzın %40’ının yakılması planı, enflasyon karşıtı bir model olduğunu ve kalan tokenların değerinin zamanla artabileceğini gösteriyor.

Gummy Fiyat Grafiği

İnfluencer İlgi ve Fiyat Performansı

Gummy, kripto alanında saygın bir isim olan Crypto Banter X hesabının etkileyici piyasa performansını kabul etmesiyle birlikte tanınmış kripto influencerlarının dikkatini çekti. Bu tür bir kaynaktan gelen onay, Gummy’nin erişimini daha da genişletebilir ve yeni yatırımcıları çekebilir.

Bugün itibariyle Gummy’nin fiyatı 0,18 dolar. Bu, CoinMarketCap’ın Pazartesi günü verilerini takip etmeye başlamasından bu yana %55’lik önemli bir artışı gösterdi.

Gummy Nedir?

Gummy, kendisini 420 numaralı yaban otlu şeker ayı olarak temsil edilen neşeli bir meme coini olarak konumlandırıyor. Genellikle ciddiyetle karakterize edilen bir kripto ortamında Gummy, eğlenceli bir hava katmayı ve kullanıcılara bu yolculuğun tadını çıkarmalarını hatırlatmayı amaçlıyor.

Gummy’nin ivmesi devam edecek mi? Bunu yalnızca zaman gösterecek. Ancak, son zamanlardaki listelenmesi, airdrop kampanyası ve büyüyen topluluğu, onu takip etmeye değer bir meme coini olduğunu gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir