Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.259
% 6.66
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.259
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Dappad Launchpad+ Sophon (SOPH) Node Satışı

Dappad Launchpad+ Sophon (SOPH) Node Satışı

Sophon, zkSync hiper zinciri ve yenilikçi ZK Stack tarafından desteklenen modüler Layer 2 çözümüyle eğlence ortamını bambaşka bir boyuta taşıyor. Bu blockchain ağı, geliştiricilere ve kullanıcılara akıcı ve sürükleyici bir deneyim sunmak için yapay zekayı oyunla harmanlıyor.

Sophon (SOPH) Node Nedir?

30 Nisan saat 12:00’da başlayacak node satışıyla Sophon ağına validator (doğrulayıcı) olarak dahil olma şansını yakalayabilirsiniz. Bu ilk gelen ilk alır mantığıyla gerçekleşecek satışta node mintleyenler, Sophon blockunda üretilen SOPH coinlerini ve ağda ödenen işlem ücretlerinin bir kısmını kazanacak. Node mintleme işlemi zkSync Era ağında wETH ile yapılacak. Eğer zkSync Era ağında wETH’niz yoksa, sahip olduğunuz ETH’leri burada ki web sayfasına tıklayarak adresindeki web sayfasına giderek wETH’ye dönüştürebilirsiniz.

Sophon (SOPH) Node Fiyatı

Node’u erken mintleyenler, indirim koduyla mintleyerek sanki bir üstteki Tier’dan (seviyeden) mintlemiş gibi avantaj elde edecek. Bu sayede node NFT’sini daha uygun fiyata satın alma imkanı yakalayacaksınız.


İndirimli bir şekilde mintlemek için buraya tıklayınız.


Sophon (SOPH)
İlk 16 Tier İçin Fiyat Tablosu

Hiper Zincirler Nedir?

Hiper zincirler, L1 ana ağındaki ortak yerleşimle paralel olarak çalışan zkEVM’nin fraktal benzeri örnekleridir. Hyperbridge adı, kullanıcıların köprüler kullanarak web sitelerinde gezinebildiği geleneksel webden gelir. Benzer şekilde toplamalarımız Hyperbridge’lere bağlanacaktır.

Sophon (SOPH)

Sophon (SOPH) Nedir?

Teknik açıdan bakıldığında Sophon, zkSync’in Hyperchain teknolojisinden yararlanan modüler bir yapısı olarak oluşturulmuştur. Buradaki tasarım amacı, oyun, müzik, sanat, biletleme gibi hizmetlere merkezi olmayan uygulamalar sunabilmek için bir ekosistem olarak altyapı sağlamaktır. SOPH, Sophon ağının yerel coini olacak ve bu durum, hiper zincirdeki işlem ücretlerinin SOPH coin ile ödeneceği anlamına geliyor.

Sophon ayrıca uzun vadeli sahiplik ve değer tahakkukunu teşvik etmek için sıralama-doğrulama ücretlerinin coin sahiplerine ve protokollere toplanmasına ve yeniden dağıtılmasına odaklanacak.

Sophon (SOPH) Tokenomics

  1. %20 Validator Node Sahipleri
  2. %20 Yatırımcılar
  3. %25 Sophon Vakfı
  4. %30 Ekosistem Rezervi
  5. %5 Danışman

Sophon (SOPH)

Sophon (SOPH) Yatırımcıları

Paper Ventures, Maven 11, Matter Labs, Spartan, SevenX, OKX Ventures ve Lambda Class gibi önde gelen kuruluşlar tarafından desteklenen Sophon, merkezi olmayan altyapısını geliştirmek için 10 milyon dolarlık bir fon topladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir