Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.248
% 2.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.248
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Algorand Vakfı CEO’sunun X Hesabı Çalındı!

Algorand Vakfı CEO’su Staci Warden‘ın sosyal medya hesabı çalındı. Hacker’ın yaptığı paylaşımlar toplulukta gerginliğe sebep oldu. İşte detaylar!

Algorand Vakfı, CEO’su Staci Warden‘in X(önceki adıyla Twitter) hesabının çalındığını duyurdu. Yapılan paylaşımda topluluğa, hesap üzerinden yapılan paylaşımlardaki bağlantılara tıklamaktan ve mesajlara cevap vermekten kaçınmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

26 Ocak tarihinde, Warden’ın X hesabı üzerinden, Algorand topluluğuna karşı aşağılayıcı söylemler bulunan bir gönderi paylaşıldı. Bu durum, hesabın başka bir kişi tarafından ele geçirildiğine işaret ediyordu. Bunun ardından hesabı ele geçiren kişi, Algorand topluluğuna, ellerinde tuttukları $ALGO(Algorand) varlıklarını satmalarını ve yerine $ETH(Ethereum) almalarını tavsiye etti.

Algorand CEO'sunun X hesabı çalındı!

Justin Sun’ı Hedef Aldı!

Yeni bir gönderide, hesabı ele geçiren kişi, Tron kurucusu Justin Sun’ın Algorand’ı yeni zirvelere taşıyacağına dair alaylı bir yazı paylaştı. Hacker’a göre yapılması gereken şey, Justin Sun’a Algorand üzerinde tüm yetkileri vermek ve ona herhangi bir varlığı True USD(TUSD) olarak yeniden basma izni vermekti. Hacker, bunun üzerine şu ifadeleri kullandı:

“Tabii ki, bu teklifi hemen kabul ettim. Yakında Algorand, GERÇEK DOLAR’a sabitlenmiş olacak ve dijital ticaretin yeni bir çağı başlayacak.”

Hacker, yine alaylı bir dil kullanarak, Sun’ın projelerinin, kripto para biriminde sonraki finansal çöküşten sorumlu olacağını iddia etti.

Bunlarla kalmayan Hacker, CEO’nun topluluktan altı haneli bir varlığı boşalttırdığını ve bunu bir saldırı olarak yansıttığını iddia etti. Var olan biyografiyi değiştirerek, Warden’ın, Algorand Vakfı’ndan ayrıldığını ve şu anda ise yarı profesyonel bir direk dansçısı olduğunu paylaştı.

Algorand CEO'sunun X hesabı çalındı!


İlginizi çekebilir: 

Algorand (ALGO) Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version