Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.331
% 4.55
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.331
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Blok Zinciri Verimliliği: EY’nin Ethereum OpsChain Sözleşme Yöneticisi

Ernst and Young blok zincir

Ernst & Young (EY) OpsChain Sözleşme Yöneticisini tanıttı. Ethereum blockchain tabanlı sözleşme yönetimi platformu, karmaşık çok taraflı ticari anlaşmaları sonuçlandıracak ve şirket verimliliğini artıracak. Ernst & Young kurumsal blok zinciri (dijital defter) sistemleri konusunda oldukça hevesli. Şirket, karmaşık ticari ilişkilerini kontrol etmek için OpsChain Contract Manager ile birlikte akıllı sözleşmeler kullanacağını belirtti.

Şirket, paradan tasarruf etmek için akıllı sözleşme desteğine sahip halka açık bir dijital defter olan Ethereum’u seçti. Ethereum halka açık blok zinciri tabanlı çözümler için bir ön koşul olan gerçek anlamda merkezi olmayan EY OCM için Katman-1 Ağı olarak hizmet veriyor. Kurumsal çözümler ya da EY, şeffaflık ve güven gerektirir. Ethereum’un EY tarafından kullanılması, şirketin kullanıcı dostu, verimli ve güvenilir bir çözümü ne kadar hedeflediğini de gösteriyor.

Ernst & Young, OCM API’sini işletmelere sağlayacaktır. Kurumsal bir teknoloji olduğu için standartlaştırılmış fiyat kartları, hacim indirimleri, indirimler ve hacim satın alma anlaşmaları içerir.

Blok Zinciri, Kurumlarda Devrim Yaratıyor: Ernst & Young’dan Görüşler

Müşteri çalışmalarına göre, sözleşme otomasyonu kullanılarak elde edilen maliyet tasarrufları, doğruluk için yüzde 90’dan fazla, döngü süresi ve sözleşme yönetimi giderleri için yüzde 40’tan fazla olabilir. Bu nedenle, sıfır bilgi gizliliği teknolojimiz, bu faydaları daha düşük bir maliyetle elde etmemizi sağlayan bu yeteneği endüstriyel hale getirmiştir. Halka açık dijital defterler, hiçbir firmanın ağa sahip olma gibi zorlayıcı bir etkiye sahip olmadığı açık bir platformda çoktan çoğa entegrasyon sağlar ve uygun maliyetli ve ölçeklenebilirdir. Paul Brody, Ernst & Young Küresel Blok Zinciri Lideri.

Paul Brody’ye göre, işletmeyi nasıl değiştirebileceği kavramı ikna edicidir. Paul Brody, halka açık bir dijital defter ile sıfır bilgi gizliliği teknolojisini, aynı anda birden fazla hedefi gerçekleştirmenin bir yolu olarak tanımlıyor.

Ernst & Young hala kurumsal bir blok zinciri lideri. Şirket 2019’dan bu yana ConsenSys, Polygon ve Microsoft ile dijital defter kurumsal çözümleri başlattı.

Bu yeni OpsChain Contrant Management sistemi, blok zinciri geliştirmenin bir adım ötesinde. Kurumsal blok zinciri ayak izi arttıkça, daha fazla şirket blok zincirinin potansiyelini, özellikle de yeni bir blok zinciri teknolojisi paradigmasının yaratıldığını görecektir.

Bu rapor ilk olarak EY’nin Basın Bülteni Blogunda yayınlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version