Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.631
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.631
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Yuga Labs, Proof’u Satın Aldı!

Yuga Labs

NFT sektörünün en büyük stüdyosu olan Yuga Labs geçmişe dönük bakıldığında büyümeye devam ediyor. Şirket, en çok Moonbirds koleksiyonuyla tanınan rakip, misli olmayan token yaratıcısı Proof’u satın aldığını duyurdu.

Yuga Labs CEO’su Daniel Alegre yaptığı açıklamada, “Blockchain’de sanatı, kültürü ve topluluğu desteklemeye kararlı bir şirket olarak PROOF’un Yuga ekosistemine katılmasından heyecan duyuyoruz” dedi.

Yuga Labs, girişimci Kevin Rose tarafından kurulan Proof’u satın almak için ne kadar ödediği sorulduğunda satın almayla ilgili herhangi bir ayrıntıyı açıklamayı reddetti.

Proof’un Moonbirds koleksiyonu bir zamanlar piyasadaki en ünlü NFT markalarından biri olmasına rağmen hiçbir zaman Yuga Labs’ın Bored Ape Yacht Club’ın elde ettiği satış hacimlerine tutarlı bir şekilde ulaşamadı.

Yuga Labs yaptığı açıklamada Moonbirds’ü oyunlaştırılmış metaverse oyunu Otherside’a katmayı planladığını söyledi. Alegre, “Moonbirds, büyük potansiyele ve Otherside ile birleştirici birçok marka unsuruna sahip bir koleksiyon” dedi. “PROOF Collective’in devam eden sanat ve topluluk katılımı çabalarımızın önemli bir parçası olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Genel NFT ticaret hacimleri, geçen yılın sonundan bu yana bir miktar toparlanma gösterse de, 2021 ve 2022’deki boğa koşusu sırasında kaydettiği değerlerin çok altında kalmaya devam etti. Bored Ape Yacht Club’ın NFT’leri, birçok kez aylık satış hacminde 200 milyon doların üzerine çıktı.

Moonbirds koleksiyonunun işlem hacmi Nisan 2022’de neredeyse 500 milyon dolara ulaşırken, Birçok verilere göre o zamandan bu yana markanın NFT’leri sürekli olarak aylık 5 milyon doların altında satış elde etti.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir