Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.674
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.674
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Yuga Labs Yeniden Yapılandırmayı Duyurdu!

Yuga Labs Yeniden Yapılandırmayı Duyurdu! Yuga Labs, 4 milyar dolarlık değerlemesi ile öne çıkan Bored Ape Yacht Club ve diğer önemli NFT projelerinin arkasındaki girişim, şirket içi değişiklikler ve bazı rollerin kaldırılmasıyla sonuçlanan bir yeniden yapılandırmayı duyurdu.

Yuga Labs CEO’su Daniel Alegre, şirketin içeriden çok fazla iş üstlendiğine inanarak ve şirketin daha fazla dış partnerle işbirliği yapması gerektiğini vurgulayarak bu adımı açıkladı. Alegre, şirketi bu yılın başlarında Activision’dan katıldıktan sonra şirketi değerlendirdiğini belirterek, “İyi niyetle başlatılan bir dizi projenin ekibi ya çok fazla zorladığını ya da çekirdek yeteneklerimizin dışında bir uzmanlık gerektirdiğini hızlı bir şekilde fark ettim” dedi. Ancak işten çıkarılan kişi sayısını belirtmedi ve bu konuda açıklama yapılmasını reddetti.

Alegre’nin belirttiğine göre, bu yeniden yapılanma şu an için yalnızca Amerika Birleşik Devletleri‘ndeki çalışanları etkileyecek ve şirket hala uluslararası ekiplerini değerlendiriyor.

Dikkatinizi çekebilir: AVAX Neden Yükseliyor?

Yuga Labs’un kurucu ortağı Greg Solano, şirketin hala 120’den fazla çalışanı olduğunu doğruladı ve bu değişikliklerin şirketin uzun vadeli başarısını sağlamak için yapıldığını vurguladı.

Solano’nun açıklamaları CEO’nunkilere benziyordu. Alegre, şirketin bu yılki başarılı projelerine işaret etti, bunlar arasında Dookey Dash oyunu, Bitcoin Ordinals aracılığıyla TwelveFold yaratıcı sanat eserleri ve BAPE ile Gucci gibi markalarla yapılan ortaklıklar yer alıyordu. Ancak aynı zamanda bazı ürün lansmanlarının istenilen başarıyı elde edemediğini de kabul etti.

Alegre, “Bu kazançların yanı sıra, özellikle oyun uygulamalarında, her şeyi içeride inşa etmek ve yönetmek için optimize olmadığımızı yolda öğrendiğimiz için bazı sıkıntılı başlangıçlar oldu” dedi ve şirketin Otherside adlı metaverse oyununun geliştirilmesinde daha büyük ilerleme kaydetmeleri gerektiğini belirtti.

Alegre, Yuga Labs’un Otherside stratejisine odaklandığını ve tüm dijital içeriğin metaverse platformuyla bağlantılı olacağını söyledi. Ayrıca NFT avatar projesi Meebits ve dijital giyim projesi 10KTF‘nin de Otherside’a entegre edileceğini açıkladı.

CEO ayrıca, Otherside ile ilgili daha fazla güncellemenin geleceğini ve bu stratejiye daha fazla odaklanacaklarını belirtti. Ayrıca, kripto endüstrisini ve genel ekonomiyi etkileyen zorlu bir dönemde olduklarını kabul etti.

Yuga Labs, Bored Ape Yacht Club‘ın başarılı lansmanı ile dikkat çekti ve hızla NFT pazarının önde gelen koleksiyonlarından biri haline geldi. Ancak NFT koleksiyonlarına olan talep son bir yılda düştüğünden, Bored Apes ve diğer “blue-chip” NFT’lerinin fiyatları da düşüş yaşadı. Şirket, bu değişen piyasa koşullarına uyum sağlamak ve sürdürülebilir bir model oluşturmak amacıyla yapılan bu yeniden yapılanma ile geleceğe odaklanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir