Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.449
% 3.37
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.449
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Yeni Yatırımcılar Artıyor: Floki Inu Yükselişte!

Floki Inu

Floki Inu son zamanlarda oldukça popüler bir meme coin projesi olarak karşımıza çıkıyor. Yakaladığı muhteşem artış ile Floki Inu’ yu tutan yatırımcılar satışlara başlamış bulunuyor. Ancak bunun yanı sıra, projeye yeni yatırımcılar da giriyor. Peki, Floki Inu neden yükseliyor? Bu ve daha fazla sorunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Binance US Floki Inu’yu Listeledi

Floki Inu, Binance US borsasında listelenmesinden sonra %78.3’lük bir artış yakaladı. Bu artışın sebebi borsa listelenmesi olduğu kadar, ekosistemden dolayı da kaynaklanıyor. Öyle ki, bu proje en büyük meme coin ekosistemlerinden birine sahiplik yapıyor. Ayrıca bu artışı gören diğer meme coin’ lerde de, pozitif yönde etkiler görülüyor.

Yükselişle Beraber Satışlar da Arttı

Bu yükselişle beraber, tutucular satışlara başlamış bulunuyor. Ancak satışlar ne kadar fazla olsa da, yükselişle beraber projeye yeni yatırımcı girişleri de bulunuyor. Bu da yatırımcıların, meme coin’ lerden vazgeçemediğinin bir göstergesi oluyor. Ek olarak Floki Inu ‘nun hacmi, son 24 saat içinde %630 yükseliş gösterdi.

Floki Inu Yükselişi Devam Eder mi?

Eğlenceli yatırım araçları meme coinler, sıkça trade işlemlerinde kullanılıyor. Ayrıca meme coinler, ileride de sıkça konuşulacak gibi duruyor. Ne kadar çok borsa listelenmesi, coin’ler için o kadar fazla güven demek oluyor. Bu yüzden, meme coin’ler çoğu listelenmede artış gösteriyor. Dogecoin’in başlattığı akıma uyan Floki Inu, ilerleyen zamanlarda ne yöne gidecek göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir