Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.043
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.043
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Genesis Alacaklı Anlaşması Sekteye Uğradı

Genesis

Genesis, alacaklıları ile yapılacak anlaşmalara sırasında gelen talepler nedeniyle zorlu bir süreçle karşı karşıya kaldı.

Genesis Capital, alacaklıların talepleri nedeniyle zorlu bir süreçle karşı karşıya kaldı. Şirket, Digital Currency Group’un (DCG) ana şirketi olduğu için, DCG’nin Twitter’da yaptığı açıklamaya göre Genesis, alacaklıların yenilenen talepleri nedeniyle anlaşmasının bozulduğunu gördü.

Genesis Capital, Şubat 2023’te DCG ve alacaklılarıyla “prensipte anlaşmaya” vardıktan sonra iflas mahkemesine kapsamlı bir uzlaşma sunmuştu. Ancak, önerilen yeniden yapılandırma planına göre, Genesis alacaklılarının kaybedilen fonların %80’ini geri alması bekleniyordu. Sonradan alacaklıların taleplerinin artması nedeniyle devam eden mahkeme süreci önemli ölçüde sekteye uğradı.

DCG, “anlaşmaya varmak için herkes için adil bir uzlaşma” arayışında olduklarını söyledi ve önceki tavizlere karşı yeni talepleri dikkate almak zorunda olduklarını belirtti. Ancak, bu son gelişme mahkeme sürecini uzatabileceği için endişeleri artırdı.

Genesis, kripto para piyasasındaki likidite krizinden etkilenen birkaç şirketten biri. Daha önce Celsius, Gemini ve Three Arrows Capital gibi diğer sorunlu kripto firmaları da benzer sorunlar yaşamıştı. Genesis’in 11. Bölüm iflas başvurusunda 1 milyar ila 10 milyar dolar arasında yükümlülük ve varlık tahmininde bulunduğu bildirilmişti.

Bu gelişmeler, dijital para birimi dünyasında şirketlerin finansal istikrarını artırmak ve yatırımcıların güvenini sağlamak için daha fazla düzenlemeye ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir