Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.638
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.638
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ark Invest, Coinbase’den Vazgeçmiyor

Ark Invest, Coinbase, Hisse

Kripto sektörünün bilinen yatırım şirketi Ark Invest, Coinbase (COIN) hisselerindeki yatırımlarını artırarak 8,6 milyon dolarlık alım yaptı.

Geçtiğimiz aylarda Coinabse hisslerinde yaşanan düşüş sonrası Ark Invest,  gözünü Coinbase hisselerine çevirdi.  24 Nisan tarihli günlük alım satım raporuna göre şirket, toplamda 157.043 COIN aldığı belirtildi.

Yapılan bu alımların 3 farklı fon aracılığıyla yapıldığı açıklandı. Bu fonlar arasında Fintech Innovation ETF (ARKF), Ark Innovation ETF (ARKK) ve Ark Next Generation Internet ETF (ARKW) yer alıyor.

Ancak şirket tarafından yapılan bu alımlar piyasalarda çeşitli spekülasyonların dolaşmasına neden oldu. Ark Invest, geçtiğimiz ay yaşanan yükselişte kar satışı gerçekleştirmişti ve daha sonra Coinbase’in Wells bildirimi alması kripto para piyasasında “insider trading” iddialarının ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Son 30 gün içerisinde özellikle Coinbase’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) açtığı dava sonrası  %19,79 değer kaybeden COIN, son 24 saat içerisinde %7,27 düşüş yaşadı ve seansı 54,75 dolar seviyesinden kapattı. Coinbase, aynı tarihte SEC’ye İdari Usul Yasaları kapsamında geçtiğimiz yılın temmuz ayında ilettiği bir dilekçeye cevap verilmesi için dava açmıştı.

Ark Invest’in COIN hisselerindeki bu son alımı, düşüşü fırsata çevirmek isteyen yatırımcılar için bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir