Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.654
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.654
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Yeni Blok Zinciri Oyunu Last Remains Çıkıyor

Last Remain Oyun

Blok zincir tabanlı oyunlar arasına bir yenisi daha eklendi. İşte karşınızda zombi temalı oyun olan Last Remains.


Blok zinciri tabanlı oyunlar son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Bildiğiniz gibi  Sandbox ve Axie İnfinity gibi firmalar bu furyayı başlatmıştı. Daha sonra play to earn şekline bürünen oyunlara gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor ve yeni metaverse evreni oluşuyor. Metaverse sektörü ve play to earn oyunları gün geçtikçe kendilerine yeni oyuncular katıyor. 

İlginizi Çekebilir Metaverse Nedir?

Last Remains sektörün büyük şirketleri tarafından destekleniyor ve bu rekabetçi sektörde yer edinmeye çalışıyor. En yeni ve en iyi oyunlara hedef alınarak geliştirilen Last Remains, gizlilik ve battle royale gibi popüler türler göz önüne alınarak geliştirilmiştir. 

Oyun, CoinFund, Fabric ve Animoca Brands gibi kripto endüstrisinin önemli şirketlerinden toplamda 4,75 milyon dolar fon topladı. Ayrıca Cointelegraph Accelerator’ün stratejik ortağı oldu. 

Oyun Riot Games, Bethesda, Junglee Games ve Blizzard Entertainment’ta deneyim sağlayan bir ekip tarafından geliştirildi. Oyunlar arasında oldukça popüler olan zombi sektörünü Web3 teknolojilerinden yararlanarak yeni bir kalite seviyesine yükseltmeyi amaçlıyor. 


Last Remains, Battle royale türü oyunların dinamiklerine sadık kalarak oyuncuların zombi istilasına uğramış bir şehirde rastgele konumlarda oyuna başlıyor. Oyuncular hayatta kalmak için yeteri kadar teçhizat ile başlamasa da şehirin birçok yerinde alınabilecek öğeler, sarf malzemeleri ve silahlar bulunuyor.

Savaş mekanikleri açısından oyun,  Assassin’s Creed’in gizlilikliği ile PUBG’nin battle royale unsurlarının bir karışımını sunuyor. Oyuncular zombilere yaklaşıp gizlice öldürebilir, yakın dövüş silahlarıyla alt edebilir veya uzak mesafe silahlarla ateş edebilirler. 

Oyunun Trailerını incelemek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz


Oyun içerisinde PUBG’nin ikonik silahlarından biri olan tava ve birçok oyunda popüler olan katanaya kadar birçok oyun tarzına uyacak geniş çapta silahlar mevcut. Nihai amaç kurma ekibi kazananı sürekli küçülen bir haritadan alana kadar hayatta kalmaktır. Toplanma noktasına ulaşan ilk 3 oyuncu arasından oyun boyunca en fazla ganime ve öldürme sayısına ulaşan oyuncu turu geçiyor. 

Son olarak Last Remains ekibi, lansman yol haritasının bir parçası olarak, ilk 5000 Genesis karakteri NFT olarak basıldığını söylemişti. Satışın ardından ise geliştiriciler 2. çeyreğin geri kalanını aylık alfa testi yaparak geçirecekler. Alfa aşaması sonlandıktan sonra ise sonraki çeyrekte beta aşaması başlayacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir