Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.855
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.855
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Yatırım Şirketi, Bu Altcoin İçin Dev Fon Oluşturdu!

Kripto yatırım şirketi Arrington Capital, Polkadot’un Ethereum Virtual Machine (EVM) uyumlu Moonbeam parachain’i için 100 milyon dolarlık yeni bir ekosistem fonu kurdu. Bu ortaklık için Moonbeam Vakfı ile işbirliği kurdu. Moonbeam, altcoin projesi GLMR’ın arkasındaki oluşumdur. İşte detaylar…

Arrington Capital, 100 milyon dolarlık ekosistem fonu oluşturdu

Arrington Moonbeam Büyüme Fonu, merkezi olmayan finans (DeFi), NFT pazarterleri ve oyun dahil olmak üzere çok çeşitli segmenti hedefleyen Moonbeam ağındaki yeni şirketleri ve protokolleri finanse edecek. Fon, henüz açıklanmayan iki projeye sermaye dağıttı. Moonbeam, Ocak ayında piyasalara girdi ve şu anda piyasaya sürülmüş olan veya lansmana hazırlanan 100 projesi var. Ağa göre, ilk beş ayda Moonbeam kullanıcıları 6,5 milyondan fazla işlemi tamamladı ve geliştiriciler 5.000’den fazla akıllı sözleşme dağıttı.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, Ethereum uyumlu bir parachain olarak Moonbeam; köprü kullanmadan güvenli cross-chain birlikte çalışabilirliği sağlar. Geliştiriciler, yerel çok zincirli merkezi olmayan uygulamalar (dapps) oluşturabilir. Mevcut akıllı sözleşmeleri Blockchain’ler arasında kolayca taşıyabilir. Arrington Capital, 2020’de Moonbeam için 1.4 milyon dolarlık bir finansman turuna katılım sağladı. Ayrıca geçen yıl 6 milyon dolarlık stratejik sermaye toplama etkinliğindeydi.

Altcoin GLMR’ın arkasındaki Moonbeam hakkında kısa bilgiler

TechCrunch ve CrunchBase’in kurucusu Michael Arrington, TechCrunch CEO’su Heather Harde ile 2017’de Arrington Capital’i kurdu. Şirket ayrıca Arrington XRP Capital fonunu ve 100 milyon dolarlık Arrington Algorand Büyüme Fonu’nu sunuyor. Arrington Capital kurucu ortağı ve ortağı Michael Arrington basın açıklamasında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Moonbeam, yeni bir layer-1 protokolü olarak önemli bir ivme kazandı. Portföyümüzde gördüğümüz bir trend olan daha geniş çok zincirli hareket için gerekli bir kıvılcım sağlıyor.

Moonbeam, güvenli cross-chain birlikte çalışabilirliğe öncelik veren bir akıllı sözleşme platformudur. Polkadot üzerindedir ve tamamen Ethereum uyumludur. Önde gelen bir Web3 geliştirme platformu olarak Moonbeam, geliştiricilerin yerel çok zincirli DApp’ler oluşturmasını sağlıyor. Ayrıca, mevcut akıllı sözleşmelerini zincirler arasında kolaylıkla taşımasına olanak tanır. Zengin entegrasyon ve merkezi olmayan çözümler sunar. Moonbeam, bir projenin erişimini çok zincirli bir ekosisteme genişletmeye yardımcı olmak için mevcut ERC-20 varlıklarını yerel olarak destekler. Ağın yerel tokenı GLMR, şu anda yüzde 0.2’lik bir yükseliş ile 1.28 dolardan el değiştiriyor. 356 milyon dolarlık piyasa değeri olan kripto para, geçtiğimiz hafta yüzde 3.4 oranında değer kazandı. Bununla birlikte, aylık bazda ise yüzde 30’a yakın düşüş yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir