Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.833
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.833
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Web3, Meme ve Metaverse Coin Analizi: Bu 13’ü Fırladı!

Geçtiğimiz gün boyunca Bitcoin (BTC), yeniden 30.000 doların üzerine çıkmış gibi görünüyor. Piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi, yaklaşık bir haftadır 29.000-30.000 dolar aralığında geziyor. BTC’nin 30.000 altına düşmesi kısa süreli panik, 30.000 doların üzerine çıkması ise kısa süreli sevinç ile sonuçlanıyor. BTC’nin fiyat hareketi, diğer altcoin’lerin fiyatını da etkiliyor. Bu yazımızda, son 24 saatte yükselen metaverse, web3 ve meme coin projelerinden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Web3 coin’lerden beşi değer kazandı

Geçtiğimiz gün boyunca web3 alanına odaklı projeleri arasında en çok CUDOS (CUDOS) yüzde 27.11 oranında değer kazandı. CUDOS, çeşitli faydaları sağlamak için birden fazla Blockchain ekosistemiyle birlikte çalışacak merkezi olmayan bir bilgi işlem ağına güç sağlar. CUDOS’un ardından gelen Litentry (LIT) yüzde 24.15 yükseldi. Litentry, merkeziyetsiz kimlik doğrulama ve kullanıcı aktivitesine yönelik veri yönetimi altyapısı sunar.

BitTorrent (BTT) yüzde 22.59 ivme kazandı. Coinmerge, bugün BitTorrent’i listeledi. Geçtiğimiz hafta Plisio, BTT’yi desteklemeye başlamıştı. Bu sırada Helium (HNT) yüzde 14.78 oranında değer kazandı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Helium, Nesnelerin İnterneti (IoT) için Blockchain aracılığıyla veri gönderimi sağlar. Son olarak Big Data Protocol (BDP) yüzde 16 oranında yükseldi. BDP, Big Data Protocol’ün yönetim tokenidir.

Dört metaverse coin yükseldi

Metaverse coin projelerine baktığımızda, en başta Forj (BONDLY) dikkat çekiyor. BONDLY, son 24 saat içerisinde yüzde 29 oranında yükseldi. Ardından Decentral Games ICE (ICE) yüzde 10.8 değer kazandı. Decentral Games Governance (XDG) yüzde 10.5 yükseldi. Son olarak The HUSL (HUSL) yüzde 9.9 ivme kazandı. Forj, geçtiğimiz günlerde OliveXFitness ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Böylece “Move to earn”, yani “hareket et ve kazan” alanında ağırlığını artırdı.  Bu sırada Move-to-earn hareketinin, özellikle bu yıl ivme kazandığını belirtmekte fayda var.

Dört meme coin sıçradı

Piyasa değerleriyle Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) gibi meme kripto para birimlerinin arasında en çok yükselen, LiteDoge (LDOGE) oldu. LDOGE, yüzde 24.7 değer kazandı. LiteDoge (LDOGE), açık kaynaklı bir eşler arası kripto para birimidir ve 2015 yılında Bitcoin fork’u olarak ortaya çıktı. LiteDoge, Paso Robles, Shawn Macgregor tarafından yaratıldı. Kawakami (KAWA) yüzde 16.5, CumRocket (CUMMIES) yüzde 14.1 sıçradı. Kawakami, KAWA tokeni tarafından desteklenen meme projeleri için merkezi olmayan ekosistemdir. Amaçları, meme coin projelerinin başlatılma sürecini kolaylaştırmak.  Son olarak Schnoodle (SNOOD) yüzde 10.5 yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir