Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.253
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.253
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Yargıç’tan CZ’ye Kötü Karar!

Seattle’daki ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı Richard A. Jones, eski Binance borsası’nın Ceo’su olan Changpeng Zhao’ya bankacılık yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle ABD’de ceza almayı beklerken seyahat etmesi için kendisine ikinci kez izin verilmedi.

Changpeng Zhao, ABD Bölge Yargıcı Richard A. Jones’a başvurarak seyahat izni istemişti. Ancak Cuma günü Seattle’da yapılan duruşmanın ardından Jones, Zhao’nun başvurusunu reddetti. Zhao’nun önerdiği seyahatin nedenleri ve gitmeyi planladığı yer, mahkemeye mühürlü olarak sunulduğu için gizli kalmaya devam ediyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Eski Ceo CZ’ye şuan en fazla 10 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olması bekleniyor. Bununla beraber, bir savunma anlaşması uyarınca, 18 aydan fazla ceza almaması bekleniyor. Ayrıca görünüşe göre onu kripto para sektöründe diğer önemli figürlerin karşılaştığı ağır cezalardan koruyor. Adalet Bakanlığı, önereceği cezanın süresini henüz açıklamadı.

Seattle’daki bir federal yargıç Kasım ayı sonlarında CZ’ye Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki evine dönmesine şimdilik izin verilmemesine karar vermişti. Zhao’nun cezasının 23 Şubat’ta açıklanması planlanıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance borsası, ABD’li yetkililer ile yaptığı anlaşma ile Zhao’nun CEO’luktan çekilmesini ve 4.3 milyar dolar ceza ödemeyi kabul etmişti. Bununla beraber birçok uzman bunun şirket için iyi bir anlaşma olduğunu ve oldukça ucuz bir şekilde regülasyon tehdidini artık ortadan kaldırdıklarını düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir