Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.003
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.003
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Futures’ta Teknik Hata: Bitcoin Fiyatı Anlık Yükselişle 424.750$’ı Gördü!

Kripto para borsası Binance’in futures platformunda yaşanan teknik bir hata, Bitcoin’in fiyatını beklenmedik bir seviyeye taşıdı. Olay, platformda anlık olarak 424.750$ seviyesini görmesiyle dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl Binance.US’te Bitcoin fiyatının 138 bin dolara yükselmişti. ABD’deki regülasyon tartışmaları sırasında Bitcoin’e olan kullanıcı ilgisinin artmasıyla yaşanan olağanüstü bu durumun aksine, bugünkü gelişmeler bir teknik hata olarak açıklanıyor.

binance

Binance Borsasının yaptığı açıklamada; “Bitcoin/USDT paritesindeki vadeli işlemlerdeki görsel hatanın farkındayız. Ancak, işlemler bu hatadan etkilenmemiştir ve ekiplerimiz hatanın düzeltilmesi konusunda çalışmaktadır” ifadelerine yer verildi. Yapılan açıklamadan kısa bir süre sonra, hatanın başarıyla düzeltildiği ve müşteri ya da borsa fonlarının bu durumdan etkilenmediği bilgisi paylaşıldı.

Borsa, yaşanan teknik sorunun kaynağını incelediğini ve bu tür durumların tekrarlanmaması için gerekli önlemleri almaya kararlı olduğunu vurguladı. Kullanıcı güvenliği ve doğru bilgi akışı konularında taahhütlerini sürdüren Binance, müşterilerine olan güveni yeniden tesis etme adına açıklamalarını sürdürüyor. Bu olay, kripto para piyasasındaki volatilite ve borsalardaki teknik hataların sürekli olarak gözetlenmesi gerekliliğini bir kez daha hatırlatıyor.

İçeriklerimiz yayınlandığı an haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir