Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.543
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.543
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Borsası OKX 2024’te Bu Altcoinleri Delist Ediyor!

OKX, Altcoin Delist

Küresel kripto borsası OKX, 2024’ün başlarında Monero ve diğer gizlilik odaklı altcoinleri delist ediyor. 29 Aralık’ta, Monero, Zcash, Dash ve Horizen dahil olmak üzere 11 işlem çiftini 5 Ocak 2024’te kaldıracağını açıkladı.

Dikkatinizi Çekebilir: Sahte Satoshi’den Önemli Bitcoin Paylaşımı !

Borsa, sağlam bir ticaret ortamını korumak ve kullanıcı geri bildirimlerine yanıt vermek amacıyla bu kararı aldığını belirtti. Ayrıca, 27 Aralık’tan itibaren gizlilik tokenleri için para yatırma işlemlerini askıya aldığını ve 5 Mart 2024’ten sonra para çekme işlemlerini de durduracağını duyurdu.

OKX, dünya genelinde günlük 3 milyar dolarlık kripto ticaret hacmiyle öne çıkıyor. Bu karar, borsaların gizlilik odaklı altcoinleri delist eğilimini yansıtıyor. OKX, gelecekte benzer mekanizmaları uygulayarak listeleme sürecini yönetmeye devam edeceğini vurguladı.

Bu adım, kripto dünyasında düzenleyici uyum ve gizlilik odaklı altcoinlerin geleceği konusundaki tartışmalara ışık tutuyor.

İçeriklerimiz yayınlandığı an haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir