Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.571
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.571
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Compound Labs, X Hesabı Geri Alındı!

Compound Labs

Kripto para dünyasının öne çıkan projelerinden Compound Labs X‘in hesabı dün hackerlar tarafından ele geçirildi. Ancak, hızlı bir müdahale sonucunda hesabın kontrolü tekrar şirkete geçti ve spam mesajları temizlendi.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ETF Revizyonu! Yeni Bir Şirket Daha!

Şirket adına yapılan açıklamada, “Hesabın tam kontrolü tekrar bizde ve topluluğa, yeniden erişim elde edene kadar dün bu haberi yaydıkları için teşekkür ederiz” denildi. Güvenlik ekibi, olayın tespit edilmesiyle hemen harekete geçti ve hesabın ele geçirilmesine karşı yaklaşık 4 saat süren bir mücadele başlattı.

Compound Labs, kullanıcılarına ve topluluğa herhangi bir zarar gelmediğini ve güvenlik önlemlerinin güçlendirildiğini belirtti. Bu olay, kripto para projelerinin sürekli olarak güvenlik konusunda tetikte olmalarının ve hızlı müdahale kapasitelerinin ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kripto para topluluğu, projelerin güvenlikle ilgili önlemlerini artırmaları ve benzer durumlarla karşılaşıldığında hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmeleri gerektiğini vurguluyor.

İçeriklerimiz yayınlandığı an haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir