Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.225
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.225
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried İkinci Yargılamadan Kurtuldu!

Sam Bankman-Fried

ABD’nin önde gelen kripto para borsası FTX’in iflası sonrasında suçlu bulunan Sam Bankman-Fried, ikinci bir yargılama yaşamayacak.

Federal savcılar,Bankman-Fried’in davasının hızlı çözümünün kamu yararı açısından daha önemli olduğunu belirterek, ikinci bir dava açmayacaklarını açıkladılar.

Dikkatinizi Çekebilir: Compound Labs, X Hesabı Geri Alındı!

31 yaşındaki eski milyarder, 2 Kasım’da yedi dolandırıcılık ve komplo suçlamasından mahkum edilmişti. Savcılar, eski CEO’nun FTX müşterilerinden 8 milyar dolar çalmakla suçladıkları

Bankman-Fried’in 28 Mart 2024’te alması beklenen cezasının, mağdurlar için el koyma ve tazminat kararlarını içereceğini belirttiler.

Bankman-Fried’in avukatları, konu hakkında yorum yapmayı reddetti. Bu gelişme, kripto para dünyasında önemli bir ismin hukuki sorunlarına odaklanırken, sektöre olan olası etkilerini de beraberinde getirdi.

Finans dünyası, kripto para piyasasındaki hızla değişen ve büyüyen sektöre daha fazla düzenleme taleplerini gözden kaçırmıyor

İçeriklerimiz yayınlandığı an haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir