Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.972
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.972
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

XRP’de Milyar Dolarlık Saldırı Girişimi !

XRP

Binance ve Bitfinex’e büyük ölçüde XRP tokenlerinin transfer edildiği iddiaları ortaya atıldı. Yaklaşık 15 milyar dolar değerindeki XRP işleminin aslında bir saldırı girişimi olduğu ortaya çıktı.

Balina işlemlerine ilişkin uyarı bildirimleri yapan Whale Alert, Binance ve Bitfinex kripto para borsalarına toplamda 147 milyar dolar değerinde Ripple (XRP) koinin aktarıldığını belirtti.

Bu transfer, ilk kez, blockchain izleme platformu X hesabı Whale Alert tarafından belirtildi. Bilinmeyen bir cüzdanın Bitfinex’e 25,6 milyar XRP gönderdiği iddia edildi. Bu miktar, XRP’nin toplam arzının neredeyse yarısına denk geliyor.

Bitfinex CEO’su Paolo Ardoino hızlıca bu konuda şöyle bir açıklama yaptı:

“Biri Bitfinex’e bir “Partial Payments Attack” (Kısmi Ödemeler Saldırısı) düzenlemeye çalıştı.

Ancak Bitfinex’in ‘delivered_amount’ (teslim edilen miktar) veri alanını etkin bir biçimde işlemesi sayesinde, saldırı başarısız oldu…”

Dolayısıyla durum şu ki; saldırgan, bir ödeme işleminin gönderenden daha az bir miktarın alınmasına izin veren “Partial Payments” (Kısmi Ödemeler) özelliğini kullanarak, Binance ve Bitfinex gibi büyük borsalara 147 milyar dolarlık Ripple (XRP) koin tutarında yanıltıcı bir işlem göndermeye çalıştı.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir