Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.858
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.858
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

XRP İçin Hareketli Dakikalar! Ripple Davasında Gelişme!

XRP

Son zamanlarda kripto para sektöründe Ripple – SEC davası büyük bir gündem haline geldi. Şu anda piyasada Ripple – SEC davasının kazanıldığı yönünde bir hava olsa da, hala böyle bir durumun olmadığı gözlenmektedir.

Dava yargıcı, halka satılan XRP’nin bir yatırım sözleşmesi veya menkul kıymet olmadığını belirtmiştir. Ancak, Ripple Labs’ın kurumsal olarak büyük miktarda XRP satışı yaptığı bilinmektedir. Yargıç, Ripple Labs’ın kurumsal ölçekte yaptığı bu büyük XRP satışlarının kayıt dışı olduğunu ve menkul kıymet olduğunu iddia etmektedir. Yargıcın kurumsal ölçekteki XRP satışlarıyla ilgili düşüncelerinin ortaya çıkması, XRP’deki yükselişin durmasına neden olmuştur.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse konuya ilişki yaptığı açıklamada “Aralık 2020’de hukukun doğru tarafında olduğumuzu ve tarihin doğru tarafında olacağımızı söyledik. ABD’deki tüm kripto yenilikleri için geçerli olan bugünkü kararı almamıza yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Cardano kurucusu Hoskinson ise konuyla ilgli “XRP ulusu için küçük bir adım, kripto paralar için dev bir sıçrama!” açıklamasında bulundu.

Kararların XRP’ye Etkisi

Bu haberlerle birlikte XRP %40’a yakın bir yükseliş sergiledi. Haberlerle birlikte büyük bir yükseliş yaşayan XRP, son zirve seviyesinden yaklaşık %10 oranında bir geri çekilme yaşamıştır.

Detaylar Güncelleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir